søndag den 18. september 2011

SvampeturHer er dagens høst fra svampeturen, det var en tur med guide idag. Desvære var vi de eneste tilmeldte til dagens tur, måske valgte de andre på grund af vejret en inde søndag i dag. Vi havde nu en super tur og når man først har fået regntøj på og er kommet ud, så betyder det ikke så meget at det regner. Det var en formiddags tur og vores eftermiddag er også gået med indehygge med stearinlys tændt og varm kakao.  


5 kommentarer:

 1. Jeg kan overhovedet ikke lide svampe og ikke kende forskel, men hold nu op hvor jeg alligevel synes billederne ser helt fantastiske ud. Hvidvin og de smukke svampe :-

  SvarSlet
 2. Pimp me up: Hvis man ikke syntes de smager godt, er det jo også spild af tid og lære navnene på dem :) Det er bare en skøn afslutning når man er i skoven med et glas vin, det var en af vores venner som havde arrangeret turen og han importerer vin til salg, skønt med venner der altid har vin med i tasken.

  SvarSlet
 3. Det lyder hyggeligt og det er da ren forkælelse at være alene om eksperten -- normalt skal man jo nærmest have albuerne frem for at komme til at tale med ham/hende. Jeg elsker svampe og har luret at det er et godt svampeår, nu mangler jeg bare liiiige at hitte kurven.

  SvarSlet
 4. åh jeg ville gerne på tur med nogen som kender svampene- for tænker tit om den eller den kan spises- og jeg har også en bog om det- men det bliver ikke til så meget- har du en god opskrift på hvad du gør ved dem når I kommer hjem?

  SvarSlet
 5. Marina: Ja det var da helt fantastisk og vi lærte en masse, men jeg syntes nu også det var lidt ærgerlig at der ingen opbakning var til arrangementet. Det er et godt svampeår i år, men her på det sidste har der manglet lidt varme.

  Vi steger dem først på tør pande, derefter i lidt smør, så kan vi godt finde på at tilsætte lidt fløde, lidt salt og citron, andre gange putter vi dem i fryseren efter vi har stegt dem og bruger dem i fx sovs

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...