søndag den 15. april 2012

Søndagstur i Zoo

Vi har tilbragt søndagen i Aalborg Zoo med dejlig veje og en på opleveren, Æblepigen elsker steder med dyr, jo flere des bedre, Sidste år var Randers regnskov det foretrukne sted, samt mindre zoo men i år har vi udvidet pakken med et årskort til Aalborg zoo kortet giver adgang til en række andre steder også, så er man til dyreparker, fugleparker og akvarier så er der penge at spare med et årskort fra Aalborg Zoo. Vi har givet 345 kr. for et årskort, jeg syntes det er en ok pris når man tænker på alle de steder det giver adgang til, skulle i få lyst til et årskort kan i se listen på steder man får adgang til på deres hjemmeside lige her.
På vejen hjem kørte vi forbi Vilstedsø, et af danmarks største naturgenopretningsprojekter, et fantastisk stykke ny natur er skabt her ud af dårlig landbrugsjord, vi gik en lille tur i blæsten, samlede lidt sten, spiste lidt frugt og gjorde os klar til hjemturen.
Herhjemme igen en træt æblepiger sover, jeg har lavet kaffe, fundet computer, garn og hækkelnål frem, det er vidst ok at lade vasketøjet stå til i morgen....

5 kommentarer:

 1. En sød trutmund-pige du har dig :)

  SvarSlet
 2. Lyder herligt. God aften derovre, og vasketøjet løber inden steder... har dog selv lige hængt 2 maskiner op... nu kan de hænge en uge.. ha.ha.. skønne billeder, her blæste det iøvrigt slet ikke. Ps. Tak for invitation til pinterest:-)

  SvarSlet
 3. Ser ud til at i har haft en hyggelig søndag, vasketøjet løber jo (desværre) ingen steder, så det kan da helt klart fint vente til i morgen

  SvarSlet
 4. Lyder som en skøn søndag..:) Og lad bare vasketøjet passe sig selv - her står 3 Ikeasække med rent tøj og venter på jeg gider lægge det sammen.......;)

  SvarSlet
 5. Lyder som en super skøn dag.. Sikke fin blog, har tilmeldt mig og glæder mig til at læse med..
  Kh Camilla
  http://celinas-verden.blogspot.com

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...