fredag den 27. april 2012

Ny tremmestolPå vej hjem fra arbejde i dag, kørte jeg lige indenom min lokale loppe pusher, for at se om han havde fået nye spændende ting hjem. Sørme om ikke han havde denne fine tremmestol til at stå, så nu kan endnu en af tingene på min ønskeliste vinkes af. Jeg er super glad for stolen, ikke mindst fordi den er malet og lige klar til at stille i stuen, syntes nemmelig jeg har lige rigeligt med maleprojekter for tiden. Måske senere når nogle af mine ventende projekter er færdige, jeg vil male den i en anden farve, nu får vi se.. 
Til sidst et billed af æblepigen, lige kommet ud af badet og klar til Disney sjov, i hendes nye hjemmestrikket sokker. Nej det er ikke mig der er så dygtig, det er en gave fra en rigtig sød ældre dame i familien. Vi er desvære ikke så heldige at have nogle tæt på, der kan forsyne os med hjemmestrikket sokker, så når vi er så heldige at få sådan en gave, ja så bringer det stor lykke herhjemme.

27 kommentarer:

 1. Sikke et fund! Wow den er lækker..
  Rigtig god weekend til dig og dine

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak jeg er også super glad for den og god weekend til dig også

   Slet
 2. Det stol er total flot :-)
  God weekend til jer!

  SvarSlet
 3. Den er bare rigtig flot!! Tillykke med den fine stol og de nye strømper til æblepigen.

  Knus Susi

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, nu skal jeg bare lige have syet en ny hyndetil den og så bliver den heltsikker fin.

   Slet
 4. Tillykke med et helt fantastisk loppefund - hvor skønt at man kan gøre et loppefund uden at det kræver en masse arbejde inden man kan tage det i brug - det eeeelsker jeg!

  God weekend :-)

  Kærlige hilsner, Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg syntes også det er sjovt at give ting/møbler en forvandling, der gør dem personlige til lige netop vores hjem. Men nogle gange er det altså skønt at finde noget der er lige til at sætte i stuen.

   Slet
 5. Hey, den er sgu lækker..! Og lækker pude, tæppe OG sokker :) Vi har oldemor (heldigvis) til at strikke MANGE strømper til os..! Og det er hele familien også meget meget glad for...!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, i er virkelig heldig at have en i familien der vil strikke sokker, for hjemme strikket sokker slår alt.

   Slet
 6. Hej hvor er den bare fin , din nye stol.ha en dejlig weekend

  SvarSlet
 7. Det skulle vel aldrig være bedstes hjemmestrikkede? ;-) vi har simpelthen skabene fulde af dem...
  Og sikke en lækker stol.. Virkeligt...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Rakel, jo det er din bedste der har været så sød at sende et par denne vej, vi knus elsker dem. Du er heldig at have sådan en strømpe strikkende bedste, der kan forsyne familien :)

   Slet
 8. Hej Jeanett
  Vildt fed stol!! Vil du ikke ud med adressen på din loppe-pusher - jeg elsker at have sådan nogle steder, man kan droppe ind!
  Knus Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og jo det vil jeg gerne, der er flere der har spurt, så jeg tror jeg laver et indlæg derudefra næste uge, så får i lige alle oplysninger for jeg kan ikke lige huske adressen her, udover det er Viborg. Skal du bruge adressen inden så må du lige sige til :)

   Slet
 9. Jeg synes stolen ser fin ud i sort- det er en dejlig kontrast til retrostofferne og flot silhuet til de lyse vægge og karme. Og sokkerne ser flotte ud med så indviklet et stjernemønster på 4 pinde- uha hvor noget småt nørkleri :-) forstår godt i er glade for dem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak jo mere jeg ser på den herhjemme i stuen, bliver jeg også overbevist om at den ikke skal males, jeg har bare aldrig været så meget til sorte møbler. Sokkerne ja de er så fine, hun er super dygtig, jeg har også et par luffer hun har strikket i samme mønster, jeg er så glad for dem.

   Slet
 10. Virkelig fin stol, godt fundet :) man bliver så glad af den slags heldighed! God weekend til dig og dine!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde, jeg har virkelig længe kigget efter en tremme stol med armlæn til en rigtig pris, så jeg blev virkelig glad da jeg så den.

   Slet
 11. Wauw hvor er den fed, kan jeg godt forstå du er glad for den. Og sikke lækre sokker, der er intet mere hyggeligt end hjemmestrikkede sokker:)

  SvarSlet
  Svar
  1. lige præsis det er så hyggelig med hjemmestrikket sokker, benene op i sofaen, en kaffelatte og et ugeblad, så må manden godt bestemme hvad han vil se i fjernsynet :)

   Slet
 12. Gud hvor er den lækker (:

  SvarSlet
 13. Vildt lækker stol..:) Så fin.. Og herhjemme elsker vi også bare de hjemmestrikkede - i mange år strikkede min mormor året rundt til alle børne- og oldebørn.. Nu har min mor overtaget tjansen.. Karoline ved ikke noget bedre end at trisse rundt i dem..:)
  Hører også gerne hvor ham loppemarked er..:)
  Kh Anne

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...