tirsdag den 10. april 2012

Ny stof slange

Mit første sy projekt for et år siden var en stofslange, æblepigen har haft den rundt omkring sengen  og har sovet med den hver nat siden. Sidenhen har jeg fået syet en del forskelligt både tøj og ting til hjemmet, jeg er blevet temmelig bidt af at side ved symaskinen, er simpelthen vild med hele processen fra stofstykket til færdig resultat. Slangen er nu slidt i stykker, sikke også på grund af mine manglende sy evner dengang, den er sprækket i syningerne og står ikke til at rede.
Jeg har nu syet en ny slange til æblepigen, håber hun bliver lige så glad for denne som hun har været for den gamle. Jeg må sige at jeg selv er noget mere tilfreds med denne her, både stofvalget og sy færdighederne er blevet noget bedre denne gang, syntes jeg.
I eftermiddags efter arbejde og dagpleje, tog vi lige en hyggestund sammen på æblepigens værelse, vi læste en bog og snakkede lidt om hvordan dagen er gået her efter ferien. Rigtig dejlig at komme hjem til en glad pige, der kunne fortælle om en god dag i dagplejen, og jeg syntes nu det så ud til at både puder og slange blev helt ok taget imod....

29 kommentarer:

 1. Det ser altså virkelig hyggeligt ud, og slangen er SÅ skøn. Tænk at du kun har syet i et år, det forstår jeg da slet ikke, du er super dygtig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih tak skal du have, men jeg har altså også god hjælp at hente tæt på, det hjælper jo noget, når man går fast i et projekt.

   Slet
 2. Wow, den var kul! Og for ei skjønn jente:)
  Klem, Elin

  SvarSlet
 3. Nårh, hvor er hun bare sød - og slangen er rigtig rigtig fin. Lækre lækre stoffer, du har valgt :)

  Kh.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, stofvalget er jeg også selv ret tilfreds med, syntes bla det er noget af det der gør den finere end den gamle.

   Slet
 4. Ih en sød slange - og slangeejer!! :) Vil du ikke dele lidt guldkorn, til os med meget lidt syerfaring, som gerne vil sy en slange? ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo det vil jeg da rigtig gerne, hvis du sender en mail med din adresse, så sender jeg et mønster til dig :)

   Slet
 5. Hvor er den lækker - super gode farver. Og den ser da ud til at være faldet i rigtig god jord - hvor ser hun dejlig ud :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja hun er virkelig blevet glad for den, og det er jo dejlig ;)

   Slet
 6. Hvor er den bare fin, jeg er sikker på at din pige tager ligeså godt i mod denne :)

  SvarSlet
 7. Herlig slange! Flotte puter du har sydd også! Heldig liten jente du har:)

  SvarSlet
 8. Hvor er den fin! Mit første syprojekt i skolen var også en slange, dog ikke i så fine farver som din:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, så sjovt du også startede med en slange

   Slet
 9. Super nuser kramme slange i glade farver.

  SvarSlet
 10. Så fine puter, og stilig slange!! Blir så glad av å se på bildene dine! Fargerike og fine! GOD HELG :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for de søde ord, det blev jeg rigtig glad for at læse :)

   Slet
 11. Jeg hepper med koret; din slange er virkelig blevet fin! Hvad har du fyldt den med?

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, faktisk har jeg ofret to af de billige 50*50 fiber puder fra Stof og Stil, jeg havde ikke mere fyld på lager, så det blev lige sådan. Jeg brugte ca 1 1/2 og den er stoppet rigtig godt for den skal fungerer som sengerand.

   Slet
 12. Hvor er den fin! Jeg er helt nybegynder men har nu besluttet mig for at sy en slange til min datter. Hvor har du mon fundet mønsteret til denne?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak jeg har et mønster liggende, kan ikke huske hvor jeg har det fra, men hvis du sender mig en mail så laver jeg lige en kopi og sender til dig :)

   Slet
 13. Ej hvor er den bare fin.:D vil så gerne lave en til min datter på 10 mdr. som skal fungere lidt som sengerand, kunne jeg lokke dig til at sende mønster til mig?
  SheilaTingen@hotmail.com

  SvarSlet
 14. Wauw, hvor er den flot! Kan jeg også lokke dig til at sende mønstret til mig på grywad@gmail.com?

  SvarSlet
 15. Hej. Hvor er det en fin slange :-) har du mon stadig mønstret og vil dele? Håber jeg. På forhånd tak. saraguldager1979@gmail.com

  SvarSlet
 16. Super flot blog med fantastisk inspiration.....

  Jeg er selv ny blogger og omtaler noget af det samme som dig. Du skal være meget velkommen til at kikke ind :-)

  http://camille-milk-stewart-bermann.blogspot.dk

  SvarSlet
 17. Hej. Hvor er det bare en skøn slange. Har lige købt min første symaskine og vil sy en slange til min yngste søn. Vil meget gerne låne dit fine mønster, ville blive rigtig glad hvis du vil sende det til louisemsh@hotmail.com. Den er simpelthen så fin!!! Mvh Louise

  SvarSlet
 18. Hej.
  Den er såå fin. Lige hvad jeg godt kunne bruge til min søn. Ville blive rigtig glad hvis du vil sende mønstret til mwilms@gmail.com

  SvarSlet
 19. Hej.
  Den er såå fin. Lige hvad jeg godt kunne bruge til min søn. Ville blive rigtig glad hvis du vil sende mønstret til mwilms@gmail.com

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...