mandag den 18. juli 2011

RosaIda med bloggen sukkertøy for øyet, har kommet med en udfordring, vis dit rosa. Jeg troede egentlig ikke jeg havde så meget rose, men et hurtig kig rundt i hjemmet viste at der faktisk er en del, her kan i se et lille udpluk. 

4 kommentarer:

 1. Ja det er egentlig lidt hyggeligt sådan at være på farvejagt, ik :-)

  Ser lige du bor i Stoholm.. Det tør jeg næsten ikke fortælle min far. Han er fra Skive, og havde virkelig sin store tid i Stoholm boldklub... Nu ved jeg ikke hvor gammel dine forældre er, men hvis de har gået op i fodbolm, så ved de helt sikkert hvem Finn Johansen er :-) Han har faktisk lige været på tur med en gammel fodboldgut i sidste uge, de var bla. rundt i Stoholm :-) :-) Hvor sjovt...

  Nå, go aften til dig

  KH Louise

  SvarSlet
 2. Ja det er altså lidt sjovt, jeg må se at få dig inviteret her op, skal bare lige have sommerferien overstået. Mine forældre er ikke fra Stoholm jeg er tilflytter så de kender ham nok ikke.

  SvarSlet
 3. Hejsa,
  Dejlig blog, den fortjener en Blog Award, og det har jeg har jeg derfor givet den. :)

  Har du lyst kan du se den via min blog

  SvarSlet
 4. Rie-K: mange tak for blog award, jeg er virkelig beæret. Det er godt nok den 3. jeg modtager i denne måned, jeg vil gerne tage imod, men jeg vælger ikke at sende den videre denne gang, håber det er ok.

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...