fredag den 8. juli 2011

Torsdags TO-DO som blev fredags


 


Køkkenhave bugner af bær der venter på at blive lavet til marmelade, saft og andet godt. Så denne uges DO-DO bliver at få forvandlet de lækre bær til noget der smager og kan holde sig vinteren over, mums.
Måske får jeg hjælp af hende her, eller er det snyd at få hjælp :)
Nu håber jeg bare på dejlig sommer, plukke bær vejr, god arbejds lyst til i andre.

10 kommentarer:

 1. Nej det er slet ikke snyd at bede om hjælp :-) Hvor er det et dejligt projekt - det vil du glæde dig over hele vinteren.

  SvarSlet
 2. Det er da en helt fantastisk have i har jer der. Hvor meget grund har i til huset`???

  SvarSlet
 3. Westmose: Ja det er lidt en hygge projekt, problemet er at det skal gøres nu, så derfor TO-DO

  Louise: Tak, grunden rundt om husene, som er sådan en blanding mellem frugthave, køkkenhave, prydhave, indkørsel og gårdsplads er cirka på 3 tønderland men. udover det har vi ca 40 Tr. men det er lejet ud til en landmand.

  SvarSlet
 4. Det lyder som en super to do - en man kan nyde godt af i laaaang tid;) Er dødmisundelig på din køkkenhave... gad vide om jeg nogensinde får etableret sådan en...drøm drøm drøm... Indtil da kan jeg i hvert fald nyde billederne af din!
  God aften!

  SvarSlet
 5. Hvor ser det bare dejligt ud.. hvem der dog havde sådan en have.. :)
  Og børneværelset fra indlægget før, hvor er det bare blevet vildt hyggeligt.. kan rigtigt godt li gul/lilla kombien.. :)

  SvarSlet
 6. Hold da op, ja så har i da godt nok rigeligt med grund og passe... vi har bare en lille bitte have, og den er somend uoverskuelig nok... Har forsøgt at plante bedene godt til over årene, så de er efterhånden så tildækket at ukrudtet blir kvalt når vi kommer til den her tid på sommeren.... Men kors hvor skal der lues når man starter "sæsonen" op :-9

  Gad godt jeg boede lidt tættere på så jeg ku mødes med jer to kreative tøser i næste uge :-)

  K. Louise

  SvarSlet
 7. Endnu engang må jeg tabe kæben over jeres skønne, skønne have. Det er bare så lækkert med sådan et sted.

  Og nej, det er ikke snyd at få hjælp. ;-)

  SvarSlet
 8. Det lyder som en rigtig god TO DO opgave, jeg fik syltet lidt først på ugen bl.a. saft af ribs, solbær og vores rigtig lækre kirsebær, det er blevet rigtig godt, saften har fået topkarakter af mine ellers meget hårde dommere... mine børn :o)
  Rigtig god arbejdslyst til jer 2.

  De kærligste hilsner
  Jill

  PS: det første år Oscar var med bedstemor ude og plukke brombær til marmelade blev det døbt "mig pluk" det kaldte Oscar det nemlig... man skal jo ikke sætte sit lys under en skæppe ;o)

  SvarSlet
 9. Louise: ja men nu e billeder jo taknemmelige, og vi har altså mange steder hvor alting bare får lov at gro, men det har jo også sin charme, ja det kunne have været skønt at mødes med dig også.

  Westmose: Filippa har haft feber idag, og ville ikke spise og drikke, så er det dejlig at kunne hive saft frem fra gemmerne, det vil hun gerne have og det er ikke fyldt med alt muligt skidt.

  Maj:Ja saft er dejlig, vi har drukket den sidste flaske i dag, så nu bliver det godt med nyt. Hvad med et lille højbed, så kan man jo altid se om man har lyst til mere senere.

  Bare wunderbar. mange tak, jeg vil gerne have mere gult ind med tiden, tror det vil være fint.

  Dankebaar: mange tak for de søde ord

  SvarSlet
 10. Demselv: vores kirsebær er ikke helt klare endnu, så denne uge bliver det ribs, jordbær, hindbær og måske solbær. Det er også sådan når Filippa plukker, hun spiser det meste selv.

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...