onsdag den 13. juli 2011

Krea hyggeJeg har været på besøg ved hende her i dag, Der blev syslet, spist, hygget og ikke mindst snakket. Vi  bor næsten i samme by og kendte hinanden lidt i forvejen, vi har dog aldrig mødtes sådan bare os to før, så jeg var lidt spændt på hvordan det nu ville gå. Heldigvis gik det som jeg havde håbet og forventet, vi fik snakket, snakket, snakket en masse om krea ting, blog og indretning. Jeg havde endnu engang bagt brød i gryde, og den blev lige så god som igår, heltsikker ikke sidste gang jeg bager den. Vi fik også byttet lidt papir og tapet, se lige de fine sager jeg fik byttet mig til :)

6 kommentarer:

 1. Nej hvor nogle fine hyggelige ting i har fået syslet med i to... Det var sikkert en rigtig go cocktail at matche jer. Nu kender jeg selvfølgelig ikke nogen af jer, men ud fra jeres blogs at bedømme, så ku det da ikke gå helt galt.

  Go aften til dig

  SvarSlet
 2. Hvor ser det da bare hyggeligt ud... stemningsbillederne er til UG++++ ;o) Der er bare ikke noget som TOTAL-TØSEHYGGE :o) mon I fik produceret noget???? :o)

  SvarSlet
 3. Louise:Ja det var rigtig hyggelig, vi er lidt i familie langt ude, så vi har mødtes nogle gange i familien, men ikke sådan bare os to, det er jo altid lidt spændende, hvordan går snakken nu, men vi har jo en del fælles interesser at tale om.

  Demselv: Det er bare super hyggelig hjemme ved Rakel, så stemning var der, nu strikker jeg jo i sneglefart, så det går MEGET LANGTSOM med min lille vest

  SvarSlet
 4. Nøj, hvor hyggeligt! der er ikke noget bedre end en kreadag med en ligesindet :)

  SvarSlet
 5. I har da råhygget jer. Dejligt når blogland fører til real-life oplevelser.

  SvarSlet
 6. Det ser da bare alt alt for hyggeligt ud - der ville jeg godt have været med også, he he :-)

  Her i regnevejret sidder man måske også lige og drømmer om en dag med brændeovn, varme boller, cortado og bordet fyldt med farvet stof m.m.

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...