onsdag den 20. juli 2011

Ferie hygge ved havet

Vi har nydt dagen ved vandet bl.a. sammen med hende her og familien. Ellen bor desvære alt for langt væk til at vi kan mødes lige så tit vi har løst, men så er det jo bare ekstra fantastisk, når de så vælger at holde ferie herover i det jyske. Løkken er når vi tøser kan side i strandkanten med strikketøj og indhente alt det forsømte, mens vi beundre vores dejlige mænd lege med børnene i vankanten :) Desvære var virkeligheden lidt mere, snottet næser, sand i strikketøjet og for lidt tid til at sludre. Men vi hyggede os big time det gjorde vi. Det var første gang Æblepigen var ved havet og man må sige det var et hit, hun var ikke til at slæbe der fra igen. Efter strand turen var vi over for at klappe hajerne i  Jyllandsakvariet, hvorefter turen gik hjemad, jeg tror ikke vi nåede ud af Thyborøn inden pigen sov sødt på bagsødet.

7 kommentarer:

 1. Åh jeg kunne godt tenke meg å feriere i Danmark. Godt dere har pent vær. Her er ikke været noe å skryte av iallefall.

  SvarSlet
 2. Hyggelig du kiggede forbi og mange tak for kommentar. Sjovt du skriver du gerne vil til DK for vi savner lidt trekking i de Norske fjelde i år.

  SvarSlet
 3. Det har da også lige været vejr til strandtur i dag.

  SvarSlet
 4. Skønne billeder, har sendt dig en award, håber at du vil være med:-)

  Louise

  SvarSlet
 5. hvor ser det bare hyggeligt og dejligt ud :)

  SvarSlet
 6. Malene: Ja det var bare så skønt.
  Frk. Ranke: mange mange tak, jeg har svaret inde på din blog.
  Morolle: Mange tak, ferie er skønt.

  SvarSlet
 7. There are some beaches where you can go with friends like goa is place. Many historical places can be saw. Spoof Pokemon Ways Mountains and flowers are enjoyable. Many religious places are for tourism.

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...