OM MIG
Hej jeg hedder Jeannett Fruergaard jeg er født i 1971, bor sammen med manden i mit liv og sammen har vi æblepigen Filippa fra 09. Vi bor på en landejendom i Midtjylland, sammen med vores jagthund Malu som er det eneste dyr på gården. Rundt om gården har vi en dejlig stor cottage inspireret have, med blomster, køkkenhave og frugttræer, Vi elsker vores have og bruger så meget tid der som muligt.

Jeg er uddannet bager og pædagog, og arbejder i en børnehave. Jeg glæder mig hver dag til at gå på arbejde, sammen med mine søde kollegaer og alle de fantastiske børn, som hver dag giver meget mere end de tager.

Jeg blogger om vores hjem og livet her ude på landet, om æblepigen og om de kreative ting jeg laver. 
Haven fylder rigtig meget for mig, derfor er den også en stor del af bloggen.

Jeg er til retro og loppefund og det bærer vores bolig præg af. Jeg elsker tapeter og retro stoffer og jeg finder gerne gamle møbler på loppemarkeder, nogle af dem restaurerer jeg og maler. Men jeg er også til nyt design og en miks af det hele, er en meget god beskrivelse af hvordan vi bor.

Jeg læser gerne med på mange af de blogs der findes, både i Danmark men også uden for landets grænser. Her samler jeg meget inspiration, både til haven, aftensmaden og til indretning, men bestemt også til ting jeg kan lave sammen med min dejlige familie.

Jeg har altid mit elskede Canon D60 i tasken, viser der sig et godt motiv kommer den måske på bloggen.

Det var lidt om mig og min blog, jeg håber du finder det inspirerende at læse med på bloggen.
Brug gerne min blog, men husk at spørge om lov til at låne mine billeder – og skriv endelig en mail hvis du har nogle spørgsmål. 

2 kommentarer:

  1. Hey nu kan jeg se du er lige så tosset med retro og æbler som jeg er.. (læs æbler,stjerner og isærdeleshed UGLER).. DU skriver du har fået hjælp til din blogs udseende kunne du hav lyst til at hjælpe en ny uerfaren blogger med at personaliser hendes blogger.. HEnde værende MIG???
    Mvh Mille

    SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...