OM MIG


Hej jeg hedder Jeannett Fruergaard jeg er født i 1971, bor sammen med manden i mit liv, sammen har vi æblepigen Filippa fra 09. Vi bor på en landejendom i Midtjylland, her har vi en dejlig stor landbrugs have, med stauder og mange pryd græsser, rosen have, køkkenhave/skærehave og frugthave, vi elsker at være ude, og bruger så meget tid som muligt i haven.

Jeg er uddannet bager og pædagog, og arbejder i en privat børnehave. Jeg glæder mig hver dag til at komme på arbejde og være sammen med mine søde kollegaer, og alle de fantastiske børn som hver dag giver meget mere end de tager.

Jeg blogger mest af alt om haven.

Jeg læser gerne med på blogs og på instagram, både danske men også dem uden for landets grænser. Her samler jeg inspiration til haven og ideer til hvad der kan laves i haven. 

Jeg har altid mit elskede Canon D60 i tasken, viser der sig et godt motiv kommer den måske på bloggen.

Det var lidt om mig og min blog, jeg håber du finder det inspirerende at læse med på bloggen.
Brug gerne min blog, men husk at spørge om lov hvis du låne mine billeder – og skriv endelig en mail hvis du har nogle spørgsmål. 

3 kommentarer:

 1. Hey nu kan jeg se du er lige så tosset med retro og æbler som jeg er.. (læs æbler,stjerner og isærdeleshed UGLER).. DU skriver du har fået hjælp til din blogs udseende kunne du hav lyst til at hjælpe en ny uerfaren blogger med at personaliser hendes blogger.. HEnde værende MIG???
  Mvh Mille

  SvarSlet
 2. Hej Jeannett
  Hyggeligt at hilse på dig på plantemarked på Gimsinghoved i dag :) (du købte staudesolsikke 'Sheila's Sunshine' af mig). Glæder mig til at læse med på din blog :)
  Mh Lotte

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...