tirsdag den 5. juli 2011Manden er på bukkejagt, æblepigen sover og det her er hvad jeg vil bruge resten af aftenen på. Lidt på bloggen og måske jeg kigger ind på din blog også. Ha en dejlig aften alle sammen.

7 kommentarer:

 1. Ser skønt ud!
  Hvad mon det skal blive til? venter i spænding!

  SvarSlet
 2. Uh det ser hyggeligt ud!! Alene-tid kan være fantastisk:)

  SvarSlet
 3. Enig med de andre - det ser super hyggeligt ud!

  SvarSlet
 4. Den slags aftener er altså bare gode indimellem.. :) I bor bare sindsygt hyggeligt.. er vild med udebillederne lidt længere nede... Vi var faktisk på skovtur i sjørup skov og det var lidt sjovt, for på vej hjem kørte vi over iglsø og så indover Lånum, og pludseligt råber Carsten, det er der... For vi kørte vist forbi hvor I bor, vi kunne kende det store træhus... :)
  Jeg er helt klart med på en formiddag.. I næster uge måske? Der er det kun Frederikke der er hjemme nemlig, og hun kan ligesom godt selv hvis det er.. :)

  SvarSlet
 5. Christina: jeg skal nok vise frem når det bliver færdig.
  Maj, Finurligheden: tak nogle gange er det skønt med alenetid.
  bare WUNDERBAR: Så skulle i da have kigget ind, der er også bær på dine ribs buske lige nu, Hvad siger du så til tirsdag eller onsdag ?

  SvarSlet
 6. Jamen det er vist et fedt for mig, måske onsdag? Og ja vi sku da ha kigget ind, men ville ikke sådan komme brasende.. Men vil rigtigt gerne se jeres have en dag, det ser så fint ud.. :) Jeg har selv været ved at rykke lidt rundt på nogle bede og nogle roser og sådan idag også.. :)

  SvarSlet
 7. bae wunderbar: Jeg glæder mig også til at se din have, onsdag passer fint. Skal vi sige jeg kommer forbi når jeg har aflevert Filippa, der ved 9 tiden.

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...