søndag den 10. juli 2011

Nyslynget honning og jordbær


For mig er smagen af friskplukkede solmodne jordbær med nyslynget honning dryppet hen over, indbegrebet af dansk sommer når den er bedst. Det er efter min mening en  fantastisk sanseoplevelse som du ikke må gå glip af, smagen, duften, farverne, her er det hele.
Vi har en stor dejlig frugthave, med over 100 forskellige frugttræer og sådan en have kræver flittige bier til at bestøve blomsterne. Vi forstår os ikke på bier, så vi har fået hjælp af Vagn, han har stillet bi kasser op nede i bunden af haven. Det er en fantastisk liv der er i sådan nogle kasser, lige siden foråret har de har sværmet rundt og samlet honning og nu har Vagn været forbi og hentet det og slynget det.
Æblepigen var med og kiggede på, syntes det var vildt spændende at der var honning i kasserne. Hun fik lov til at prøve at holde en han bi (de stikker ikke) De summer sjovt inde i hånden når man lukker hånden omkring.10 kommentarer:

 1. Ejj hvor en fin oplevelse for din lille æblepige, det ku jeg da godt blive inspireret af her i ferien.

  Og hvor lækkert et bord du har lavet der øverst, hvornår skal jeg komme??? :-9

  ha en dejlig aften.

  SvarSlet
 2. Du skal bare være helt sikker på at det er en han bi ellers stikker den, det finder man ud af ved at nulre den mellem fingerne, hvis den bliver stiv er det en han (det er ikke en joke) Du skal være så velkommen, hvis du kommer på disse kanter :)

  SvarSlet
 3. Gad vide om der er sådan en bifyr her nede i nærheden af mig... det skal lige undersøges... Eller måske næste år, i år har Merle lidt af en fobi overfor fluer og bier... Så måske ikke verdens bedste ide at præsentere hende for det i år. Synes bare det er en super fin oplevelse :-)

  Tak, det skal jeg huske :-)

  SvarSlet
 4. Sikke fine og stemningsfyldte billeder - skønt :)
  Jeg tænkte på, om du måske kunne hjælpe mig med at få svar på et mysterium: Lige pludselig kan jeg hverken se navn eller billeder på mine egne faste læsere eller andres - jeg kan godt se, hvor mange jeg selv har, når jeg befinder mig på betjeningspanelet, men ingen billeder eller navne :( det er bare rigtig rigtig irriterende, for der kommer efterhånden flere faste læsere til og man vil jo vældig gerne vide, hvem de er, men det er fuldstændig usynligt for mig, selvom jeg har tilføjet en fast læser-gadget? Tænkte om måske, du har prøvet noget i den retning før?

  SvarSlet
 5. Anne: Tak, jag har også problemer med at se mine faste læser for tiden og på nogle andre blog også. Jeg har haft problemet før, efter lidt tid kom de tilbage igen. Jeg ved at hvis du har et v i forbliv logget ind, når du går ind i dit betjeningspanel så kan det drille. Ellers kan jeg desvære ikke hjælpe, jeg syntes også det er irreterende. Hvis der er andre der ved noget modtages gode ideer gerne.

  SvarSlet
 6. Okay, jeg har faktisk et v i min adgangskode - er det, det du mener? Så hvis jeg ændre den, vil det hjælpe måske?
  Trist at du også har problemer med det, men samtidig rart ikke at stå alene med det. Jeg er nemlig ikke altid så smart til computer ;)
  Men tusinde tak for din hjælp indtil videre :)

  SvarSlet
 7. Hej Anne. At være selvforsynende i sin have er en stor lykke. Hos os har vi også en masse og det bringer stor glæde hele sommeren, også for min lille datter på 4, der synes det er meget spændende. Der findes ikke noget bedre, end afgrøder hentet fra haven... jeg kan forresten anbefale nyudgivelsen af John Seymor's "Den selvforsynende have". Jeg har fået den af min far, og jeg elsker den. Lån den evt. på biblioteket først. Sommerhilsner fra Line

  SvarSlet
 8. Undskyld Jeanett, Skrev Anne... var vist fordi jeg lige havde læst de andre kommentarer... Sorry.

  SvarSlet
 9. Anne: det er ikke helt det jeg mener, men jeg har svaret inde på din blog.

  SvarSlet
 10. Æblemoster: Tak fordi du har lyst at læse med, jeg har faktisk bogen, bare i en gammel udgave, syntes også den er super.

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...