søndag den 23. oktober 2011

Måske et tæppe

Jeg var så heldig at vinde en masse lækkert retro stof i en give away hos Pils verden for noget tid siden. Blandt det meget lækre stof, var en lille stabel med firkanter klippet og klar til en baby dyne betræk. Men da æblepigen sover med junior dyne om natten og jeg satser på hun kan passe voksi posen i barnevognen igen denne vinter, har jeg leget lidt med hvad jeg så kunne bruge stoffet til i stedet for. Stoffet er klippet i fine blå og grønne farver,  tror det ender med jeg tilføre lidt lyserød for at gøre det lidt mere piget og så sy et tæppe ud af det i stedet. Jeg er helt vild med stoffet og farverne, og med lidt lyserød imellem tror jeg det kan blive et super fint hygge tæppe til Æblepigen.

ja så her er lige et par billeder af hvordan stuegulvet og køkkenboret så ud i formiddags, lige indtil det blev alt forgodt vejr og vi måtte ud og nyde resten af søndagen. Håber i også har haft en skøn weekend og er klar til endnu en uge.


11 kommentarer:

 1. Det ser rigtig spændende ud, og et lidt større tæppe kan jo bruges i mange år , og i bilen. Og hvor i da bare hygger :-) hav en god uge.

  SvarSlet
 2. Det vil helt sikkert blive et fint tæppe. Jeg er også igang med et senge/slumretæppe i juniorstørrelse til niecen i julegave.

  SvarSlet
 3. Hvor hyggeligt - og det tæppe bliver da for skønt!

  SvarSlet
 4. Ja det kunne blive et skønt tæppe... Det drømmer jeg om engang at sy til begge mine piger... Håber min drøm engang bliver realiseret;-)

  SvarSlet
 5. Ellen: Ja et tæppe er lidt mere anvendelig og ja vi roder og hygger det er vi gode til når vi er alene hjemme :)

  Auvills: Tak Så hyggelig med hjemmelavet julegave, bare det var mig der skulle have sådan en.

  Nostalgi: Filippa elsker når vi hygger med krea projekter, hun stilles ikke så langtid med det samme, så vi har altid gang i flere ting på en gang og det giver en masse rod

  BeaSilke:Mange tak, Jeg kan godt anbefale at komme igang, det er et hygge projekt, jeg har ikke helt bestemt mig for størrelsen på mit endnu men det kommer når jeg lige får klippet lidt mere.

  SvarSlet
 6. Det var en heldig give away at vinde.. fornemt.. :) Tror det kunne blive et helt fint tæppe.. :)

  SvarSlet
 7. Hvor er der mange fede stoffer imellem, det kan da blive et super fedt tæppe. Et sengetæppe i blå/lilla/rosa nuancer er mit kommende vinterprojekt, ja efter Storms værelse. Har også det lyseblå m de store hvide/lysegule blomster, elsker det. Kig forbi mig i morgen og se mit miniæbleprojekt. Knus

  SvarSlet
 8. Wunderbar: Ja det var en rigtig fin en af slagsen, og så dejlig med firkanter der er klippet

  Tamra: Jeg er også helt vild med det blå, har også et lidt stører stykke af det samme. blå, lilla, rosa, lyder rigtig fint, håber du viser det på bloggen når det engang bliver færdig.

  SvarSlet
 9. Nå, så prøver jeg at bevæge mig ud i blogland igen:-)

  Smukke billeder, virkelig fine stoffer du har fået der... hvor heldigt.

  Tror det blir et vildt fint tæppe:-9 :-)

  Skønt billede også af æblepigen:-)

  SvarSlet
 10. Louise: Tak tak, dejlig du har fået styr på det hele igen, glæder mig til at læse med inde ved dig igen.

  SvarSlet
 11. Dejligt at du kunne bruge dem, havde faktisk et tæppe tankerne da jeg klippede dem:-)

  Hav en fantastisk dag..

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...