onsdag den 12. oktober 2011

Et lille krus fra ferm living


I går skrev jeg om den nye butik i Viborg, Lime din bolig. Jeg kunne selvfølgelig ikke komme hjem fra sådan en butik uden at have et eller andet med hjem i tasken. Så mit lille impulskøb faldt på denne fine krus fra ferm living, jeg syntes deres serie med små dyr illustrationer er så fine. Den har fået plads på spejl hylden på æblepigens værelse og bliver brugt til små smykke ting. Hun syntes allerede det er sjovt at pynte sig med små fine smykker mens hun beundre sig selv i spejlet, hvordan skal det ikke ende :) Jeg har en svaghed for ferm livings produkter og vi har efterhånden flere tapeter og ting fra ferm rundt om i boligen, så det nye krus passer fint ind på værelset sammen men de andre ting der.

18 kommentarer:

 1. hej, jeannett
  Hvor ser det fint ud :)

  SvarSlet
 2. De har altså også nogle lækre ting. Personligt har jeg flere gange overvejet at købe de dersens hus-reoler, men det bliver en anelse for dyrt syntes jeg... Kruset er også super fint - har deres tapet med de samme motiver.

  Men de formår virkelig at levere nogle dejlige ting :-)

  Er forresten er rigtigt dejligt værelse

  SvarSlet
 3. SÅ fine bilder og så mange lekre detaljer!! :)
  Vimpelrekken var så fin!

  KLEM

  SvarSlet
 4. Jeg havde heller ikke kunnet gå ud af den butik uden at købe noget. Skønt krus og rigtigt hyggeligt værelse
  Kh hanne

  SvarSlet
 5. sikke et fint værelse datteren din har.. Det krus passer da osse ind i stilen.. :0)
  KH Iben

  SvarSlet
 6. BANG sagde det lige, da jeg så din datters "sættekasse" med indbygget spejl... jeg røg fluks tilbage til mit barndomsværelse hvor jeg også havde sådan et spejl. Jeg kan dog ikke lige huske, om det var træ eller plastik. Ved bare at jeg var glad for det :)
  Dejlige farver din datter har på værelset og rigtig fint krus :)

  SvarSlet
 7. Tak for sidst!! Sikke et lækkert værelse, så god stil du har...

  SvarSlet
 8. Anne: Tak tak, ja jeg kunne altså ikke stå for det

  Rebekka: Tak ja huset har jeg også set på, men lige der er jeg nok mest til den gamle model. Men tapetet er super fint, helt enig

  Interiør: Tak for de søde ord

  Hanne: Ja der var så mange ting der fristede

  SvarSlet
 9. Hvor ser det bare hyggeligt ud lige der!! Er det en hyggekrog eller seng?:) Jeg ville så gerne ha' plads til en hyggekrog på Karolines værelse..;)
  Kruset er også super fint!¨
  KH Anne

  SvarSlet
 10. Vidunderlige: Tak jeg havde egentlig tænkt at den skulle bruges til farver på hendes skrivebord, men den mangler lige lidt maling enden den kommer op på værelset, så indtil da får den plads på hylden og det syntes jeg egentlig også er ok fint

  Merete: Jeg havde det på samme måde da jeg fandt den i genbrugsen og der er rigtig mange der har sagt det samme, tror vi er mange der havde dem på værelset.

  Annchen: Det er bare en hyggekrog, Filippa sover inde ved os, dog i sin egen seng. når hun engang bliver klar til at rykke ind på eget værelse og sove, så er der desvære ikke plads til madrassen mere.

  SvarSlet
 11. Ihhh det er hyggeligt inde på hendes værelse... Det var faktisk præcis DET farvetema jeg gik efter da jeg startede pigernes værelsesprojekt... MEN, min svaghed for pink fornægter sig ikke, så det lykkedes mig ikke at gennemføre.... Men pyt, det blev jo fint alligevel :-)

  Det ferm laver er vildt lækkert, jeg kan rigtig godt li det:-) Og så sødt det står der det lille krus....

  Jeg selv er jo netop startet mumi koppe samlingen, 4 stk. er det blevet til nu... gud de er også søde... altså :-)

  Nå, dejlig dag til dig, og tak for de søde ord på bloggen og værelset og Merle:-)

  SvarSlet
 12. Skønt og farverigt med masser af dejlige detaljer :)

  SvarSlet
 13. Jeg er også helt pjattet med kruset - og sjovt du lige har et indlæg med det, jeg har nemlig netop startet en give away i dag med det fine krus :o)

  Rigtig god dag

  SvarSlet
 14. Ikke dårligt. Og ja, det passer da lige ind.

  SvarSlet
 15. Ja Ferm er virkelig også en favorit herhjemmme. Jeg vil så småt i gang med at skrive ønskeseddel til jul og der skal de puder med dyrene altså stå, så 1000 tak for inspiration :-)

  SvarSlet
 16. Louise: Ja det med farver, jeg syntes her er blevet lidt for lilla, det er og så min yndlings farve, jeg her et bord og en stol der står og venter på maling, ved ikke helt om det skal være gul, har lidt lyst til rød men ved ikke helt om jeg syntes det passer. Jeg er også vild med mumi krusene, de må også godt komme herhjem på hylden :)

  Lajoma: mange tak, hun er jo ikke så gammel endnu og værelset er oven på, så jeg håber der kommer lidt mere personlighed ind når hun bliver lidt ældre og begynder at bruge værelset mere.

  Pernille: Hov den skal jeg da ind og være med i :)

  Malene: mange tak, der er så mange fine ting fra ferm, jeg har lyst til at købe for jeg syntes de har en god stil

  Westmose: det var så lidt, tror vidst også der kommer et par ting på vores liste herhjemme.

  SvarSlet
 17. Hi hi, ved du hvad der er endnu sjovere end at vi begge to har skrevet om den nye bolig-biks?!! Jeg købte osse den lille fine kop fra Ferm :) :) :)

  SvarSlet
 18. Majse: ja det er da sjovt, vi har bare god smag :))

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...