lørdag den 15. oktober 2011

Lidt mere fra Ferm Living

Jeg har krea hygget med æblepigen her til formiddag, Jeg har lavet billeder af tapet og æblepigen har leget med HAMA maxi perler. Det vil sige sætte dem på blade og pille dem af igen, så ingen fin perle pladeting til mor endnu, jeg venter stadig tålmodig/utålmodig. Mine billeder har jeg lavet af tapet fra ferm living,  jeg har skåret billedet ud og limet det på papir fra Rie Elise Larsen, super nem og ideen har jeg fra hende her.

Lige nu har de fået plads på bog hylden på æblepigens værelse, de skal hænges op på vægen når jeg lige får tid, så bøgerne kan komme tilbage på hylden. Denne opstilling var kun for lige at få taget nogle billeder, men jeg syntes nu det ser meget fint ud alligevel og de passer jo sammen med tavlen, så måske de skal hænge på vægen ved siden af.


9 kommentarer:

 1. Hvor er de fine -og en god ide :0)
  Det ser hyggeligt ud - og det lyder bekendt det med perler der bliver hældt tilbage igen ;0) Men jeg har dog også fået et par færdige udgaver også..
  Forresten det var en fin butik du vistre frem forleden - kan godt forstå du bliver fristet..
  God weekend

  SvarSlet
 2. Netop samme tanke har jeg også med det Ferm tapet jeg har liggende:-) Sikke et fint værelse med dejlige ting og farver!

  SvarSlet
 3. Er vild med dine billeder, de er bare så søde.

  Ha´en dejlig aften.

  Knus Susi

  SvarSlet
 4. Hvor ser det bare hyggeligt ud :o)
  Og det er da nogle fine billeder...
  kan se æblepigen har hjælp fra et par bamser ;o)

  SvarSlet
 5. De er da rigtig fine, og hyggelig m match til kruset. Perleplader i færdig udgave skal der nok komme så mange af at de bliver svære at finde anvendelse for. De store perler fylder ret godt....men josefine er nu allerede gået igang m de små også :-) god weekend. I øvrigt har jeg helt glemt at rose de nye fine foto i toppen, de er bare søde.

  SvarSlet
 6. Hvor er de da søde dine billeder. En rigtig god ide og de passer jo perfekt til pige værelset
  God weekend
  Kh hanne

  SvarSlet
 7. det er bare sådan en god ide. Og hendes værelse ser bare så hyggeligt ud.

  SvarSlet
 8. Hvor er det en god idé. Elsker Ferms motiver!

  SvarSlet
 9. Mange tak alle sammen, jeg er rigtig glad for at i giver jer tid til at skrive en kommentar når i er forbi. Jeg har lidt travlt for tiden, så jeg vælger lige at svare jer samlet og istedet bruge tiden til at kigge ind på jeres blog, det er lidt hyggeligere :)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...