onsdag den 19. oktober 2011

Retro Disney stof
Jeg har lige fået nyt Disney stof til samlingen, det kommer samme sted fra som bøgerne jeg skrev om i mit tidligere indlæg. Noget af det er junior betræk og andet er voksen betræk, noget skal klippes og syes om, noget af det kan jeg ikke nænne at klippe i, det bliver brugt som det er. Jeg er speciel vild med det på de to første billeder, det første billede hvor Fedtmule flyver ballon og Pluto springer faldskærm, er jeg glad for fordi både manden og jeg har sprunget faldskærm, det var også i faldskærms klubben vi mødtes første gang og æblepigen har allerede været med i faldskærms klubben flere gange, så hun syntes det er rigtig sjovt at Pluto springer faldskærm. Det på nr 2 billed syntes jeg er så fin og har det helt rigtige gamle look, og motivet er så fin.  

8 kommentarer:

 1. Det er artige mønstre som aldri går av moten ,Tom og Jerry er min favoritt.

  Ha en fin dag , klem Marit.

  SvarSlet
 2. sikke nogle fine nogle... nr. mener jeg også mine børn har et sæt senge tøj i...

  SvarSlet
 3. så kul! tyget på bild nr 1 hade jag som senge töj när jag var liten. jag har sparat det :-)

  SvarSlet
 4. Hvor er de fine...tjek evt. min blogshop - der er også nogen disney betræk til salg:)

  SvarSlet
 5. Marit`s: Tom og Jerry, er også rigtig fine, af dem har jeg faktisk både voksen og junior, så voksen bliver nok klippet i

  CS: jeg syntes motiverne er så glade og fine og jeg syntes tegningerne passer godt sammen med andet retro stof

  Pixie: så sjovt at høre at andre også husker præsis det samme

  Malene: tak for tippet, det er rigtig fint det du har, men jeg må spare lidt, har kik på nogle sager som jeg går og overvejer.

  SvarSlet
 6. EEEEEjjjjjjjjj hvor er jeg RØRT!! Nr. 2 (hvor de maler regnbuen) havde jeg som sengesæt til min juniordyne, da jeg var barn. Og jeg ville give ALT for, at det var bevaret. Men ak. Min mor måtte kassere det, da det kom ud som trevler efter en vask.
  Så da jeg nu genså det på din blog, fik jeg helt kilder i maven. Jeg må på JAGT. Skal bare eje det stof i en eller anden form... Har du en idé til, hvor jeg med fordel kan holde øje?
  På forhånd mange tak.

  SvarSlet
 7. Uha, det på nummer to billede havde både min bror og jeg som sengetøj da vi var små... Jeg må næsten fælde en tåre :-) God weekend :-)

  SvarSlet
 8. Nostalgi: Jeg syntes også det er noget af det fineste Disney jeg har, Det set jeg har er en junior og det er lige det æblepigen bruger, så det er et af de sæt jeg ikke nænner at klippe i, havde det været i voksen, ville jeg gerne bytte noget af det med dig. Hvor du kan lede ved jeg ikke rigtig, måske trendsales, jeg håber for dig at du finder det, for det er så dejlig at have noget der bringer minder.

  Lilla: Mange tak, jeg syntes det er så hyggelig når man finder noget fint der samtidig bringer minde. god weekend til dig også

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...