tirsdag den 4. oktober 2011

Slut med rod i vindueskarmenJeg har lige været omkring Søstrene grene, for at købe disse vaser. Jeg syntes de er så fine og farverne er jeg helt vild med, de passer lige ind her til efteråret. Jeg var også inde i Tine Lund en af mine yndlings butikker her i Viborg,  for at se om der var kommet noget nyt og spændende. Der fandt jeg disse æsker fra house dector, de ligner bøger og jeg syntes de er super fine og geniale til at holde orden i nøgler og andet rod som vi tit kommer til at smide i vindueskarmen. De fås i flere størrelser og med mange forskellige farver bogomslag, så man kan sammensætte dem efter smag og hvor de skal bruges. Jeg tænker de vil være fine på en hylde i stuen, eller på et teenage værelse. Her kommer lidt stemningsbilleder så i kan se hvordan jeg har valgt at bruge dem i min vindueskarm i gangen, jeg syntes de passer rigtig fint sammen med vaserne fra søstrene grene.
12 kommentarer:

 1. Smuk vindueskarm. Jeg kiggede også længe på "bøgerne", da jeg var i Tine Lund i lørdags.

  SvarSlet
 2. Det ser virkelig fint ud. Er helt vil med den grønne plante i midten, det ser virkelig fint ud sammen.

  Har også set bøgerne før, det er en meget sjov ide.

  SvarSlet
 3. Hej søde du

  Nu prøver jeg igen... Sad igår og lavede endnu et langt indlæg på dit indlæg.... Og det forsvandt så også.... Og som du nok har læst, så skranter jeg en del for tiden, og gad derfor ikke lige gå igang med at skrive igen....

  Nu vil jeg komplimentere dit fine vindue i gangen... Hvor ser det godt ud, de er smukke de vaser, passer perfekt til vinduet der... og hvor sjovt, de bøger har de også fået i en lille butik her i Hedensted, jeg var også helt vild med dem... har skrevet dem på budgettet for næste måned, må eje et par stykker... de er nemlig ret dekorative :-)

  Men jeg var vild med jeres indbydelser igår, både dine og lillepigens... hvem der bare var så go.. Merle fylder jo 3 i næste uge, her røg indbydelserne bare ud på sms.... dovne mor her.... altså....

  ha en dejlig aften, håber i alle er på højkant igen.

  kram

  SvarSlet
 4. Ja det er rigtig fint og god måde at forsøge at holde orden, jeg skal vist have et bibliotek i køkken vinduet. Tænkte på om du ikke vil prøve at fjerne den der ord gengivelse man skal taste for at kommentere. Den er så dum og langsom når man skriver via mobilen, og mine kommentarer kommer aldrig igennem æv. Hvis du får spam som den skal beskytte imod kan du jo slå den igen. God idé at naturmanden skal lære æblepigen at spare :-)

  SvarSlet
 5. Malene: Det var bare lige den løsning jeg stod og manglede, så jeg overvejede ikke så længe, det jeg brugte mest tid på var at bestemme farve.

  Cecilie: blomsten er en helt almindelig pelargonie med lyserøde blomster, den blomster desvære bare ikke mere, måske den trænger til at blive klippet ned.

  Louise: Jeg bliver lidt ked af at høre at du mister din kommentar inden du når at lægge det på, mon der er andre der har samme problem. Jeg har åbenbart trukket nitte bloggen, syntes der er så meget der drille også det med at mine indlæg ofte først kommer på roll dagen efter det er virkelig træls. Tak vi er helt friske alle mand, håber også i er ved at være på højkant igen. Jeg er en af dem der aldrig sender kort ved når jeg giver gaver, men har bestemt at nu vil jeg lave nogle så jeg har nogle på lager, mon så ikke jeg får sende nogle med :)

  SvarSlet
 6. Ellen: Ja Ellen det er da lige noget for dig, så kan du sætte små labels rundt om på dem :)) Der er åbenbart flere der har problemer med at kommenterer, så det prøver jeg lige, har faktisk tænkt over det længe.

  SvarSlet
 7. Jeg tror ikke det har noget med din blog at gøre, det er sket et par aftener i træk for mig, og idag fandt jeg måske ud af hvorfor... Det er når jeg har været logget på et par timer før, og jeg så lige hopper på computeren igen... Så ser det ud som om jeg stadig er logget på, men når jeg så har skrevet en lang kommentar/besked, så er jeg åbenbart ikke online alligevel.... Jeg kan se det med det samme når den kasse hvor man skal skrive den lille kode, den ikke kommer frem... Så nu har jeg bare gjort mig det til vane at logge ind og ud inden jeg går på blogtur, for det er vildt træls at sidde og skrive en masse, og så det forsvinder...

  Desværre er jeg stadig vildt sløj... idag har været helt tosset, så lige nu ligger jeg på sofaen, og bare ligger... om lidt går jeg nok i seng... Håber så meget det snart vender... det er lidt hårdt når jeg også har Neel hele dagen...

  SvarSlet
 8. Igen igen.. så ærger jeg mig over ikke at bo i nærheden af en søsterne grene :) Super flot vindueskarm :)

  SvarSlet
 9. Det ser bare fint og indbydende ud :)
  Jeg må have misset de vaser i sg... hmm en grund mere til at kigge forbi igen ;)

  Jeg har ikke oplevet nogen probs med at lave indlæg hos dig!

  SvarSlet
 10. Hvor har I bare fået en fin vindueskarm! jeg er vild med vaserne og bøgerne er da virkelig smarte, dem har jeg aldrig set før.

  SvarSlet
 11. hvor ser det bare godt ud. IHh jeg vil også i SG snart! det ser rigtig godt ud i gangen, rigtig lækkert.

  SvarSlet
 12. Mange tak for kommentar til jer alle, det er lidt sent så i får lige et samlet svar. Der er alt mulig grund til at kigge ind til søstrene, Karen har fortalt om flere skønne ting som snart kommer på hylderne + nogle genganger som jeg ikke nåede at købe sidst de var i butikken.

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...