lørdag den 8. oktober 2011

Billeder fra krea hygge dag i Aarhus


Jeg har været sammen med en masse super søde og kreative blogger i Aarhus i dag,  mit første rigtige blog træf, det var så hyggelig. Det var Anne med bloggen LaRaLil der havde arrangeret det hele, mange tak fordi du havde lyst til at se os alle. Der var mange forskellige projekter i gang og alle var bare så dygtige, jeg blev virkelig inspireret til nogle kommende projekter herhjemme. Jeg havde hækkelnål med og fortsatte mit hækle flagranke projekt fra sidste weekend og nu kan jeg efterhånden sige at jeg er ved at have styr på dem, endelig. Astrid var så sød at fortælle lidt om HTML koder, så nu er jeg bare klar til at lave min egen hjemmeside :))) not. Astrid er super dygtig og en meget pædagogisk lære, men der skal desvære lidt mere til for at jeg knækker den kode, godt jeg har fantastiske Marolle når der skal ændres noget på bloggen.

Anna og Line med bloggen Xo Ein Ding syede de sødeste bodystockings, heldige babyer der skal have dem på.

Jeg havde bagt cupcakes, og pyntet mad hjemmelavet sukker blomster, det er første gang jeg selv har lavet blomster, men bestemt ikke sidste gang.

Frk TURKIS var så sød at komme forbi med en sponsor gave, de sødeste stjerne spænder, mange mange tak, dem er jeg virkelig glad for. Jeg har lånt billedet inde på Frk TURKIS blog (håber det er ok)  for hun har taget en super billed af dem, meget bedre end mit, og så fin en gave fortjener altså et godt billed. Kik lige ind på hendes blog, hun laver så mange fine ting.
Mange tak for en hyggelig dag, til alle jer der var med, ikke mindst til Anna for alt forarbejdet og en rigtig god søndag til alle jer andre.

8 kommentarer:

 1. Hej Jeanett

  Selv tak for en rigtig hyggelig dag:-)

  KH
  Anna

  SvarSlet
 2. Skønne billeder - tak for i dag :-)
  Helt ok at du har lånt mit billede og dejligt at jeg ikke er den eneste, der godt kan lide stjerner ;-)

  SvarSlet
 3. Det ser da bare superhyggeligt ud - og meget inspirerende. Tak for stemningsbillederne!
  /Liv

  SvarSlet
 4. Hej Jeanett

  Ja, det var hyggeligt, Glæder mig til at se en laaaaang flagranke :-)

  SvarSlet
 5. Hej du.. Selv tusind tak.. Uden din hjælp og Elin´s fra "kys en frø" var de flag ikke blevet til flag.. Sikke et hyr.. ha ha.. Flot beskrivelse af et hyggeligt blogtræf.. Og gode billeder..
  sikke en sød æblepige du har:0) Har meldt mig til læser på din dejlige blog.. Vi ses i blogland..
  KH Iben

  SvarSlet
 6. Sikke en samling af guld og talent!
  Hvor ser det hyggeligt ud!

  SvarSlet
 7. Uhmmm, det var så hyggeligt.... Tak for en heltigennem dejlig dag (og cupcakes ikke mindst!!) M:UM:S

  SvarSlet
 8. Tak for kommentar alle, det var virkelig hyggelig. FrkTURKIS tak for lån af billed. Kys en frø :) jeg glæder mig også rigtig meget til engang at kunne vise en, forhåbentlig inden jul. Vidunderlige univers: tak for de søde ord og dejlig at du vil læse med, vi ses heltsikker.

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...