søndag den 2. oktober 2011

Lidt hæklet flag og lidt masking tape


En weekend med masser af sol og udeliv er nu overstået, om ikke ret mange timer starter en ny uge. Nu sover Æblepigen og jeg sidder lige og puster ud, aftenen skal gå med hækkelnål og rundtur i blogland.
Her efter aftensmaden og aftenbadet, blev der lige tid til lidt krea hygge med æblepigen, vi legede med  tape og lavede kort. Jeg har brugt nogle af de flag jeg fik hæklet i går på hæklecafe`med Karen, de skulle egentlig bruges til en ranke, men jeg tror jeg har knækket koden, så forventer helt sikker at der kommer flere til og jeg syntes faktisk de her ser rigtig fine ud på fødselsdags kortene.


Ja i skal da også lige se de kort æblepigen fik lavet, hun syntes det var super sjovt at lege med tape, så det bliver helt sikker ikke sidste gang. Det er jo et ret simpel projekt og noget man sagtens kan være med på selv om man kun er 2 år.


6 kommentarer:

 1. Årh hvor er de kort fine - både dine og Æblepigens :o)
  - er de svære, de der flag?
  /Liv

  SvarSlet
 2. Hvor er de fine. Også flagene, der er super søde. Kan desværre ikke hækle, men det kan min mor. Hun må sættes i gang. Det er bare så dejligt, når man kan begynde at lave kreative ting med sin lille datter. Det er nogle af de hyggeligste stunder herhjemme, hvor vi begge er tilstede 100%.

  SvarSlet
 3. Liv: mange tak, jeg tror vidst at man skal være mor for at syntes Filippas er fine :) De er ikke svære at lave, det er bare fordi at jeg har meget lidt hækle erfaring, så kan jeg få alting til at lyde svært.

  Æblemoster: Ja det er bare så hyggelig, jeg glæder mig også til at vi kan begynde med perle., Vi er begyndt med de store perler, men dem syntes jeg ikke er så fine, og der går nok lidt inden vi kan kaste os over de små.

  SvarSlet
 4. Søde kort fra æblepigens hånd :0) Og super ide at bruge dine hæklerier på kortene - det ser fint ud..
  Altid dejligt at sidde og sysle lidt sammen med børnene..
  Rigtig god dag

  SvarSlet
 5. Hvor er de fine, og hvor er det hyggeligt at i har lavet nogen begge to :-) Jeg syntes også de aller bedste projekter er dem, hvor børnene kan inddrages, det hygger vi rigtig meget med derhjemme. Og ellers gider datteren rigtig gerne lege med stoffet og bygge huler, senge osv.

  SvarSlet
 6. De er virkelig søde, endnu en super ide :o)
  Er ret sikker på diverse bedsteforældre/andre vil nyde at få et så fint lavet kort ;o)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...