søndag den 9. juni 2013

Så var far lige den bedste i verden

Leif har været ude at fiske hele dagen med kutter fra Thyborøn, og her til aften kom han hjem med dejlige store torsk. Desvære ikke så mange denne gang, men de fisk han havde fanget var fine.  Filippa hjalp til med til at fileterer dem, og det var rigtig spændende, hun var helt optaget af det, så jeg knipsede lige et par billeder mens de hyggede sig.
De fik sig en god snak om torsken og hvad det er for en fætter, der blev snakket om tænder og fiskeben og selvfølgelig om det nu var synd at fange den og spise den.

Den kniv Filippa står med er en haj kniv, den kan købes i et sæt med en abe gulerods skræller. Det er et helt fantastisk sæt, som vi næsten bruger daglig. Helt uden opfordring og bare fordi vi elsker vores lille køkken sæt, vil jeg gerne anbefale Kitchen4kids hvor det her sæt, og mange andre super gode køkken redskaber til børn kan købes.Her til aften var far bare den bedste i verden....

2 kommentarer:

  1. Som altid er det bare sådan nogle dejlige billeder, du har taget... Hun ser virkelig opslugt ud! Det er da heller ikke så tosset med sådan en farmand :)
    Og rigtig stort tillykke med blog-fødselsdagen. Det er virkelig dejligt at kigge med her hos dig!

    SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...