onsdag den 19. juni 2013

Når man lader fantasien styre...


Filippa har sit eget lille hjørne i stuen og her har hun altid farver, saks, papir og lim stående fremme,  lige det mest nødvendige. Hun sætter sig tit selv ved tegne bordet, når hun trænger til at slappe lidt af, så tegner hun eller klipper og limer lidt.

Allermest elsker hun dog når jeg åbner det store krea skab i stuen, så bliver der fundet perler, gamle toilet ruller, piberenser og alt mulig andet stads frem. Hun kan fordybe sig i timevis og det er helt fantastisk bare at være med på sidelinjen, mens jeg øver mig i den svære kunst - slet ikke at blande mig. Jeg sidder med limpistol og limer lidt her og der når hun beder mig om det, så snor jeg lige et par piberænser som skal være arme eller ben, eller jeg hjælper hvis der er noget der drille.

Nogen gange har vi siddet i timer på den måde, vi har snakket og hygget os, klippet og klistret, og når vi så er færdig har vi pakket det hele væk uden at vi har lavet noget som helst andet en rod og lidt smulder på gulvet. Andre gange kommer der sjove ting og skøre historier ud af det, som her sidste weekend hvor Robot Birger har inviteret Danse Karla på lagkage.

Det gælder om at være tilstede i nuet, lade fantasien styre og så bare følge med...10 kommentarer:

 1. Fantastisk :) sådan et bord må jeg da have gang i til ungerne - eller i hvert fald en hylde i deres højde så de nemt kan hive det mest nødvendige frem ;)

  Smil

  SvarSlet
 2. Ej hvor fantastisk! Jeg håber inderligt at min datter også vil den slags hygge når hun bliver ældre. Bare det at kunne følge med i hendes kreative udvikling... Det lyder super sjovt med sådan nogle timer.

  SvarSlet
 3. Ej hvor fantastisk! Jeg håber inderligt at min datter også vil den slags hygge når hun bliver ældre. Bare det at kunne følge med i hendes kreative udvikling... Det lyder super sjovt med sådan nogle timer.

  SvarSlet
 4. Hvor hyggeligt, og sikke en god idé med sådan et bord!

  SvarSlet
 5. Det ser virkelig hyggeligt ud, og kan selv nikke genkendende til det, når jeg sidder med d søde børn i Sfoen inde i det store kreaværksted. Det er jo altid en fornøjelse at se, børnenes kreative udførelser.

  SvarSlet
 6. Min brors familie har det de kalder en shane-kasse; tomme toiletruller og al mulig tom emballage og ofte går ungerne selv i gang med at lave et eller andet kreativt. Jeg synes det er fedt at tingene er tilgængelige....at man ikke skal planlægge at NU skal vi være kreative.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 7. Så farverige og legesyge billeder. Akkurat ligesom emnet de omhandler.

  SvarSlet
 8. sikken god idé og hvor ser det bare hyggeligt ud! :)

  //Emilie
  http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

  SvarSlet
 9. Vores døtre elsker også at være kreative med lim, saks, papir og dims. Det er en dejlig måde børn kan udfolde deres kreativitet på!

  Skønne billeder!

  SvarSlet
 10. Skønt! Vi har også et stort tegne/kreabord stående i stuen, som børnene selv går til og fra. Det er simpelthen så godt til dem (os alle) - og de nyder det i høj grad!

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...