onsdag den 29. august 2018

Græsser er som skabt til regnvejr


Jeg har lavet en ny blog, hvor jeg syntes mine billeder og alt det jeg gerne vil dele med jer kommer bedre frem. Så hvis du har lyst til at læse med kan du klikke på linket her 

Mit seneste indlæg handler om græsser, og hvordan de lyser op selv på en regnvejrsdag

43 kommentarer:

 1. Hej Jeannett. Når ordet græs bliver nævnt, vil jeg altid sende dig en tanke. For det smukke "dråbegræs" du har, har været i mine tanker så længe, at græs er blevet et ledetråd for tanker til dig. God have dag til dig.

  SvarSlet
 2. I love the photos of the pink flowers in the photo! They are so vibrant! I like how you were also able to get them in the background of the bush. Thanks for the share, have a fantastic rest of your day. Keep up the posts.
  World of Animals

  SvarSlet
 3. Den, der læser dette vidnesbyrd i dag, skulle fejre med mig og min familie, fordi det hele startede som en vittighed for nogle mennesker, og andre sagde, at det var umuligt. Jeg hedder Jacob Schultz og kommer fra Tivoli, men jeg flytter til Belgien med min kone. Jeg er heldigvis gift med to børn og en smuk kone. Der skete noget forfærdeligt med min familie, jeg mistede mit job, og min kone forlod mit hus, fordi jeg ikke kunne tage godt af mig selv og familien. hende og mine børn på det bestemte tidspunkt. Det lykkedes mig i ni år, ingen kone at støtte mig til at passe godt på børnene. Jeg prøver at sende en testmeddelelse til min kone, men hun forhindrer mig i at tale med hende. Jeg prøver at tale med hendes ven og hendes familie, men jeg ved stadig, at nogen kunne hjælpe mig, og jeg har sendt anmodningen senere til så mange virksomheder, men stadig Ring ikke til mig, indtil en trofast dag kommer, som jeg aldrig vil glemme i mit liv . Da jeg mødte en gammel ven af ​​mig, som jeg forklarede alle mine vanskeligheder, og han fortalte mig om en god mand, der hjalp ham med at få et godt job hos Coca cola-selskabet, og han fortalte mig, at det var en caster-charme, men jeg er en person, der aldrig tror på fortryllelse, men jeg besluttede at prøve det, og jeg kontaktede ham via doctorosagiede75@gmail.com. Han instruerede mig og viste mig, hvad jeg skulle gøre i disse tre dage efter lanceringen af ​​trylleformularen. Jeg fulgte alle instruktionerne og gjorde, hvad han bad mig om at gøre godt. Drosagiede sørg for, at alt gik godt, og min kone ville se mig igen efter det vidunderlige arbejde Drosagiede. Min kone ringer til mig med et ukendt nummer og undskyldte, og hun fortalte mig, at hun virkelig savner mig og vores børn og min kone kommer hjem. Og efter to dage kaldes et firma, som jeg har sendt mit takkebrev, nu er jeg den eksemplariske virksomhedschef her i USA. Jeg anbefaler, at hvis du har problemer med at komme tilbage din eks eller helbrede dig for sygdomme som hiv og kræft, så send en besked til denne e-mail: doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp +2349014523836 og du får det bedste resultat. Tag ting for givet, og det vil blive taget væk fra dig. Jeg ønsker dig det bedste.

  SvarSlet
 4. Usually I don’t learn article on blogs, however I would like to say that
  this write-up very pressured me to take a look at and do it! Your writing style has been amazed me. Thank you, very great article. 토토사이트

  SvarSlet
 5. For the reason that the admin of this website is working, no doubt very shortly it will be well-known, due to its quality contents. 카지노사이트

  SvarSlet
 6. Greetings to each one, it’s really a particular for me to visit this website page, it comprises of helpful Information. 사설토토

  SvarSlet
 7. ucuz takipçi
  ucuz takipçi
  tiktok izlenme satın al
  binance güvenilir mi
  okex güvenilir mi
  paribu güvenilir mi
  bitexen güvenilir mi
  coinbase güvenilir mi
  ucuz takipçi
  ucuz takipçi
  tiktok izlenme satın al
  binance güvenilir mi
  okex güvenilir mi
  paribu güvenilir mi
  bitexen güvenilir mi
  coinbase güvenilir mi
  ucuz takipçi
  ucuz takipçi
  tiktok izlenme satın al
  binance güvenilir mi
  okex güvenilir mi
  paribu güvenilir mi
  bitexen güvenilir mi
  coinbase güvenilir mi
  ucuz takipçi
  ucuz takipçi
  tiktok izlenme satın al
  binance güvenilir mi
  okex güvenilir mi
  paribu güvenilir mi
  bitexen güvenilir mi
  coinbase güvenilir mi

  SvarSlet
 8. Fantastisk indlæg! Jeg synes du skal poste det på instagram. Hvis du vil promovere din instagram -side, skal du Køb Instagram Følgere til den.

  SvarSlet
 9. Your article is very nice, your site is also very special.
  I was looking for distinct sex sites and also found those sites that offer the most beautiful sex movies and pornographic pictures that you can watch. I will leave you the addresses below.
  سكس
  سكس
  قصص سكس

  SvarSlet
 10. In case you are looking for something interesting, Just follow the link : 토토 We have so many to offer!!

  SvarSlet
 11. the writing is really cool, very interesting, and very useful. thanks for publishing this. i'm waiting for the next write-up.

  SvarSlet
 12. It s a very useful page. Thank you. 72d88036b61ff8070390a844a9937c60
  golhisar
  virasehir
  datca
  altinozu
  mazidagi
  agacoren
  doganyurt
  buyukcekmece
  cerkes

  SvarSlet
 13. Congratulations on your article, it was very helpful and successful. f0079728fe0a965fef16e55a1a090a89
  numara onay
  website kurma
  sms onay

  SvarSlet
 14. Thank you for your explanation, very good content. a95eee9a7e8047de557d941ff8841305
  define dedektörü

  SvarSlet
 15. Thanks for your article. 0ee8c474261d5f04771dfbced0d4b7b9
  evden iş imkanı

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...