lørdag den 4. august 2012

Så var jeg lige heldig igen som i virkelig heldig

jeg står åbenbart under en heldig stjerne for tiden, ihvertfald når det gælder loppe fund, måske jeg skulle prøve kræfter med det der lotto noget også :) I dag var jeg til bagagerumsmarked i Viborg, jeg var der kl 6.00 som en af mine venner flere gange havde rådet mig til. Du skal være der når de pakker ud, stå klar ved traileren og vent ikke med at spørge hvis du ser noget interessant, havde han sagt. Det var jeg så idag, og jeg følte mig som en af de helt rigtige kræmmere, når jeg gik rundt der og snuste, prøvede at spotte dem der bare var der for sjovt, dem der ikke er helt klar over hvad tingene koster. Pludselig spottede jeg en trailer med legesager og lidt møbler, og var det ikke.. jo det var jo to Hukit stole! hvad skal du have for dem ?   25kr. stk.   !!!   godt dem tager jeg og hvad med bordet ?     Den er desværre ikke til salg.    ØV    1/2 time senere vil du stadig ikke sælge bordet ?    nej,    øv..     2 timer senere, er du nu helt sikker på at den ikke er til salg,     vil du give 100 kr. for den,     nej men jeg vil give 75 kr for den,       du kan få den for 80    ok det er en deal.
Altså 2 Hukit stole og en Hukit bord for 130 kr. det må vidst være dagens fund. Desværre har de vandskade på benene, så jeg bliver nok nød til at male dem, jeg er ikke helt sikker på at jeg kan slibe det væk. Jeg er lidt ærgerlig over at skal male dem, for udover skaderne på benene, er de i en rigtig god stand, og så spiller det nok også ind at jeg er ved at være lidt træt af at male for tiden ;) Forslag og gode ideer modtages gerne...

Udover Hukit fandt jeg faktisk flere fine ting til rigtig gode priser, ja for prisen er bestemt afgørende for om jeg syntes jeg har gjort et kup. Det om det er en god pris er lidt svært, nogle ting er svære at finde og har jeg ledt efter dem længe så er jeg også villig til at betale for dem når jeg endelig finder dem, sådan var det med de Anita Wangel coaster jeg fandt, syntes hendes ting er så fine og dem har jeg haft svært ved at find.
Så kan der være ting som jeg ikke lige står og mangler, men som er så fine at hvis de lige er der til den rigtige pris, ja så må de også med hjem, sådan var det med bøjlerne og stolene i dag.
Så er der ting som jeg ikke lige havde tænkt over eller har set før, ting som er sjove, fine, finurlige  og som ikke lige er til at stå for, fx. købte jeg ægge sættet men den lille salt blomst i midten i dag, syntes den er såå skøn, jeg købte også en original kasse til dukkehusmøbler, kassen er tom, men møblerne har jeg selv, så syntes det kunne blive et fint sæt. Under denne kategori gik jeg faktisk forbi flere ting som kan være lidt svære at få ud af hovedet her bagefter.
Så er der alle Lyngby vaserne, Lotus gryderne, øl kasserne, Erik Kold dåser, Rosti og alle de andre ting som de fleste sælgere udemærket godt ved hvad koster, det plejer jeg at gå uden om, Meeen måske jeg en dag betaler alt for meget for en Lyngby, ja for den skal det åbenbart ikke lykkes mig at finde billig...
18 kommentarer:

 1. hold fast hvor er du bare heldig.

  SvarSlet
 2. Heldige dig :-) Fantastiske fede fund!!!

  SvarSlet
 3. Nøj nogle kup! Og flere bøjler :o)
  Synes helt klart du skulle overveje en enkelt lottokupon!

  Jeg fandt faktisk en bøjle i dag - én bøjle.
  Blev helt befippet over at se den hænge i en loppehal i Nordsjælland.
  Så kostede den endda kun 5 kroner :o)

  Den røg med hjem. Sammen med de andre billige ting, som jeg vist heller ikke lige stod og manglede akut, men som alligevel var nemmere at købe end at gå forbi.

  SvarSlet
 4. Skønne sager... Du kan jo nøjes med bare at male for neden på benene der hvor skaden er

  SvarSlet
 5. dejlige fund du der har gjort dig :)

  SvarSlet
 6. Du skal ikke male dem .......... men strikke / hækle små benvarmere til stole og bordben ;-)

  SvarSlet
 7. skønne ting du fandt der;) elsker border med stolene det så lækkert ind til et børneværelse:D

  SvarSlet
 8. Sikken nogen fede ting du fandt dig idag.
  Jeg stod ved Annie´s stand da du købte de fine æggebægre og syntes godt nok jeg hade set dig et eller andet sted, men var ikke sikker:-)

  Jeg fandt ikke så meget idag, men et fint sengebord ,et Greengate pudebetræk, en gammel skammel og et fint gammelt billede.
  Så lidt kom der da med hjem.

  Ha´en fortsat dejlig aften

  Knus Susi

  SvarSlet
 9. UHHH hvor lækre ting og sager.... ved ikke ok det kan lykkes at få benene på hvis de får en gang klorin, og bagefter kande fåe en gang bejdsrsom kan fås i træfarver af enhver art, spørg i eb farvehandel.
  held og lykke med de smukke stole og bordet
  KH Bedstemorkaren

  SvarSlet
 10. ÅH JA nogle lækre ting du har taget med hjem, og du har ret - HVOR ER DU HELDIG! Jeg er vild med det hele! :D

  kh mimi

  www.mimiego.blogspot.com

  SvarSlet
 11. Hold nu op nogle lækre sager :) !

  SvarSlet
 12. Hold da op!!! De coasters sukker jeg også efter, de er så fine...og fantastisk pris for stole og bord. Sikke et held - og kan det godt betale sig at stå tidligt op en lørdag ;o)

  SvarSlet
 13. Så heldig du var :) Lekre funn!

  SvarSlet
 14. Ej hvor har du bare været virkelig heldig - Glæder mig til at se had du beslutter dig til med de fine stole:-)

  SvarSlet
 15. Åhh det gør jo næsten ondt at læse - tænk at få sådan et fint sæt til de penge, troede ikke det kunne lade sig gøre! Men det passer jo heldigvis så flot ind i det fine værelse - tillykke med kuppet :o)

  SvarSlet
 16. Hold da op, det er da bare skønt at det stadig kan lade sig gøre

  SvarSlet
 17. Ej hvor er du bare heldig!!:) Lækre lækre fund! Jeg plejer også at være ret tidligt på færde - men i lørdags kom jeg lidt sent afsted... Skulle da vist ikke ha' ligget og blundet så længe;)

  SvarSlet
 18. Ej hvor sjovt, spejlet købte du af mig! :D

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...