onsdag den 22. august 2012

En tinsoldat er flyttet ind.


jeg manglede et lille billed til at hænge på den tomme plads ved siden af sætterkassen, nu har jeg fundet det helt rigtige billed syntes jeg. I dag kom posten nemmelig med denne lille tinsoldat i ramme og fint pakket ind. Jeg elsker disse genoptryk af gamle billeder, der er bare noget over de gamle streger, kunstnerne havde en stil dengang som jeg synes rigtig godt om.

Den lille tinsoldat kommer fra min absolutte yndlings butik plakatforratningen.dk, og jeg vil rigtig gerne dele linket med jeg. Hvis i er til plakater, kunst plakater, genoptryk af gamle plakater, og fine postkort, så kig endelig forbi deres netbutik, de har så mange billeder at det kan tage en hel aften at vælge, og står i ikke og mangler lige nu, så kig alligevel forbi bare for at få den nostalgiske oplevelse det er at gense alle de gamle reklame billeder fra Bla. DSB, Wonderfull Copenhagen, Davrepigerne eller hvad med Cirkelkaffe eller Karolinekoen uhh de bringer gode minder.

Ja ja jeg har stadig ikke fået greb på mit skab endnu, syntes der er så mange fine greb at vælge imellem for tiden, at jeg slet ikke kan beslutte mig :)  Kom glad Luise og i andre indretnings eksperter, jeg kunne godt bruge jeres mening.

Caroline pigen Trine drikker mælk på æblepigens værelse.
Jeg har spurgt Plakatforretningen om de ville være med til en Give away her på bloggen, jeg vil så gerne dele disse fine billeder med jer. Det ville de heldigvis gerne og en rigtig god en af slagsen også, så følg med her på bloggen den kommer snart.

14 kommentarer:

 1. Det er et farligt link du der har delt! :D jeg får jo lyst til at købe det hele. Glæder mig til at se hvad give awayen byder på :)

  Mht. greb, så har jeg lavet en billig Anne Black udgave med nogle runde klistermærker og porcelænsgreb fra Trævarefabrikernes Udsalg til 10 kr., det synes jeg er en billig og ret fin løsning :)

  Klem Pernille - pescno.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er et farligt link, de har så mange fine sager. sjov ide med greb jeg må lige ind på din log og se dem

   Slet
  2. Jeg kan ikke finde de dersens greb nogen steder... men det lyder fanstisk med en plakat give-away... spændende hvad det bliver for en plakat : )

   Slet
  3. De er heller ikke på min blog.. Skal nok lige få lavet et indlæg med dem i morgen :)

   Slet
 2. Ihh..., han er sød, den lille soldat!!

  Jeg har faktisk kigget hos Plakatforretningen et par gange, men de har så mange fine ting, at jeg ikke kunne vælge. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg har også brugt lang tid på bare at kigge, så ind igen bare kigge, og så beslutte mig for dagen efter at ønske mig en ny :)

   Slet
 3. Fint motiv. Det kan jeg godt forstå du valgte. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak ja det var bestemt mange at vælge imellem.

   Slet
 4. Din stue er bare så fin og smuk! Jeg ville personligt vælge medium Anne Black greb i helt lysegule eller måske dem med gult "mønster!" Det ville være så fint til bordet!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak det blev jeg rigtig glad for at høre, jeg har også tænkt mig noget med gul men jeg har rigtig mange Anne Black greb rundt omkring, så det må blive en af de andre denne gang.

   Slet
 5. Sikke en skøn fyr der er flyttet ind! Har selv tabt mit hjerte til de gamle og meget fine genoptryk!

  Line
  www.linesforunderligeverden.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja han er så fin og der er 5 tinsoldater at vælge imellem så det var lidt svært at vælge.

   Slet
 6. Okay din kommende give away tror jeg nok lige jeg glæder mig til..... Uha uha:-)

  Og måske luise, er mig:-) Who knows, i hvert fald synes jeg de greb fra Liebe som er helt ensfarvede ville være rigtig flotte på skænken.

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep det var dig jeg mente, jeg ved bare ikke lige hvor jeg tabte Oet henne, så Louise uden o :) men tak for forslaget tror også jeg går i den retning med ensfarvet og måske gul, må vidst hellere bestille her i weekenden.

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...