søndag den 5. august 2012

Retro kjole


Faktisk fandt jeg lidt mere i går da jeg var på bagagerums marked, nemmelig denne skønne retro kjole til æblepigen. Den er lidt for stor endnu, men det gør jo ikke noget når det er til den side, jeg syntes snittet er rigtig fint og meget inspirerende, så lige nu hænger den lige her på skabet og pynter. 
Jeg fandt også denne fine dukkehus fyldt med møbler, det er ikke en gammel en men det gør ikke noget for jeg syntes den er super fin. Møblerne er meget massive og nogle hun sagtens kan lege med, ikke som dem jeg vidste for noget tid siden, de forbliver i gemmerne et stykke tid endnu. Da jeg lavede indlægget om dukkehus møblerne, det kan ses her, var der flere der spurte til hvor man kan købe disse møbler, jeg har kigget i kassen og der er ingen mærker på møblerne, så mit bedste bud må være Den Blå Avis og loppe markeder.
Æblepigen har taget godt i mod dukkehuset, hun har allerede leget en del med det, så jeg tror nok det skal blive et hit...

10 kommentarer:

 1. Det ser rigtig fint ud det "nye" dukkehus! :-)

  SvarSlet
 2. Wow, for noen flotte funn du har gjort den siste tiden på loppemarked. Heldige deg (og lille piken :)

  SvarSlet
 3. Super sejt dukkehus og er du rådden et fedt børneværelse!!

  SvarSlet
 4. Hvor gør du da bare nogle fund! Ville ønske jeg havde haft sådan et hus da jeg var lille... Og skøn kjole!

  SvarSlet
 5. Jeg glæder mig også til Astrid når den alder, hvor det bliver hyggeligt at lege med dukkehus. Regner med at hun får mit det gamle om et års tid, når hun bliver to. Det skal bare lige sættes i stand:-)

  SvarSlet
 6. Åh hvor har din datter altså bare det SKØNNESTE værelse! Og sikke et fint dukkehus!!!
  - åh ja, og lækker kjole....suk suk suk;)

  SvarSlet
 7. What a lovely doll's house and a gorgeous room for your little girl ... just found your lovely blog via Jen at little birdie ... going to pop over and join you readers ... Bee xx

  SvarSlet
 8. Hun bor bare så fint ;0)

  SvarSlet
 9. Åh det er altså et lækkert værelse hun har din æblepige og en skøn skøn kjole, det ser total godt ud med den røde ramme og den røde stol :)

  SvarSlet
 10. Mange tak for alle de søde kommentarer :)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...