fredag den 24. august 2012

Fredags lopper

Jeg har været forbi min lokale loppe puscher i rundkørslen ved Viborg, to gange i denne uge. I går for at hente denne lampe, jeg så den faktisk i sidste uge, men skulle lige tænke lidt. Det fortrød jeg så i weekenden, og det var med bankende hjerte jeg holdt ind i går, for at se om den stadig var der, heldigvis stod den der stadig og ventede på mig, nu står den hjemme i stuen og venter på gul spray yes...
Men i går fristede han mig så med et tryk af en blyantstegning lavet af vores lokale maler Lasse Winsløws, billedet kaldte han faktisk æblepigen og det kunne jeg da slet ikke stå for. Det originale billed er lavet som et oliemaleri med farver, denne her må være en skitse og formodentligt har han trykt den op i nogle ekstra eksemplarer, på hans eget trykkeri. Nu har den fået plads på vores lange hylde, sammen med nogle af vores andre billeder, jeg syntes den passer rigtig fin har, og så kan jeg gå og glæde mig over at have to æblepiger i huset.


Der kom lidt mere med hjem i bilen i dag, bla. denne Junghans ur, den er så fin i farven, og det ser så hyggelig ud når den står der på hylden og tikke, sammen med de hæklet lysestager.
 

Lidt flere bøjler til samlingen og et par puslespild til æblepigen (altså hende æblepigen med krudt i numsen vi har haft her hele tiden)
Rigtig god weekend, og husk at kigge forbi bloggen i weekenden, jeg sætter nemmelig en rigtig skøn give away igang herfra

16 kommentarer:

 1. Tror godt jeg kender den butik :-)
  Der er super mange fine ting!

  SvarSlet
  Svar
  1. ja han har rigtig meget og så har han mere i gemmerne, så hvis der er noget man leder efter så skal man lige huske at spørge

   Slet
 2. Sikke fint du har det på den hylde, og gul lampe vil da bare lyse op i dobbelt forstand:)

  SvarSlet
  Svar
  1. tak kan du kende billederne fra Makalu turen, jeg syntes gul til lampen ville lyse op og kunne være så fint lige der

   Slet
 3. Men den er nu heller ikke tosset i sort ; )

  SvarSlet
  Svar
  1. Sort havde jeg slet ikke overvejet, men nu har jeg da lige fået noget at tænke over

   Slet
 4. Er vild med den lampe, jeg kan endda rigtig godt li' den i sort :-) og uh det er farligt at ha' et lokalt (godt) loppested - det har jeg også, og man kan næsten altid finde et eller andet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har i mange år mens jeg boede lige ved siden af en lille genbrug fredagsshoppet der. Så fik jeg luret lidt, brugt lidt penge og hygget men uden at bruge en formue:-)

   Slet
  2. Jeg tænker lige over det med sort, det havde jeg aldrig selv overvejet, men det er måske ikke så toset. ja det er bestemt farligt med et loppe sted tæt på

   Slet
 5. Så flott bilde og lampe. Du er heldig som kan handle loppis så ofte du vil :)

  Så mye fint det er på bloggen din. Følger deg gjerne videre, både her og på pinterest!

  God helg!

  klem
  Vigdis

  SvarSlet
  Svar
  1. mange tak jeg er rigtig glad for at du har lyst til at følge håber du finder inspiration

   Slet
 6. Hej Jeannett!

  SÅÅÅ fine lopper du går og finder!!
  Jeg (incl. Jesper) skal have stand på bagagerum i Viborg næste lørdag, hvis ellers vejret tillader. Måske kigger du forbi - mine lopper er sat ned til spotpriser. Jeg tager også alt mit retrostof med (også meget billigt). Jeg kommer ikke til Herning mere, så det er sidste udkald. Håber du kigger forbi, så vi kan få en sludder.

  Rigtig god weekend

  Kh Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gitte så fint du skriver jeg har nemmelig længe gået og tænkt på at skrive til dig, Sjovt du komme til Viborg jeg skal nemmelig have min første stand sammen med en veninde den dag, måske vi lige skal snakke sammen så vi kan finde en plads tæt på hinanden, det kunne da være hyggeligt. Glæder mig til at gå amok i jeres fine stand, tror lige jeg tipper i kommer for jeg har fortalt flere om jeres fine stand. men jeg er da virkelig trist over at i ikke kommer til Herning, og at i er ved at sælge ud, min absolut yndlings loppe bod i Herning, det bliver ikke det samme uden jer

   Slet
  2. Ej hvor sjovt at du skal have din egen stand i Viborg - pas nu på, for det er stærkt vanedannende. Jeg har "loppet" den i små 10 år nu og tiden er kommet, hvor jeg har lyst til at bruge min fritid på noget andet. Derfor har jeg besluttet at sælge ud og afvikle mine lopper. Jeg vil fremover satse på lidt nethandel/auktioner, for jeg slipper det jo nok ikke 100%.
   Tusind tak Jeannett for de søde ord om min stand i Herning - Jeg skal selvfølgelig til Herning stumpemarked, men som gæst i stedet for sælger.
   Ja det kunne være super hyggeligt få stand tæt på hinanden i Viboeg.
   Jeg har hørt at man skal komme tidligt (som om natten nærmest), satser på at være der ved 6 tiden. Du kan måske ringe til mig når du ankommer til Viborg, så kan vi se om det er muligt at få plads tæt på hinanden. 40684638

   kh Gitte

   Slet
 7. Læser med bankende hjerte om et bagagerums marked nær Viborg. Elsker at komme og snuse og måske handle lidt på disse markeder. Har du en Add.??
  Har skudt en give-away i gang måske du har lyst til at deltage :)

  SvarSlet
 8. Lækre lækre sager - vil du mon ud med hvilken genbrugsbutik det er??

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...