mandag den 27. august 2012

Stemnings billeder fra en sensommer aften i haven

Godt nok havde jeg en lukke vagt i dag og klokken var næsten 18 inden jeg var hjemme, men vejret var så skøn, at vi slet ikke kunne gå ind, for at gå i bad og spise aftensmad som vi burde.
I stedet cyklede vi ned til naboen for at kigge lidt på kørene mens de blev malket, og for at snakke lidt med kalvene.
Hjemme igen cyklede vi en runtur i haven, for at smage lidt frugten, dufte til ærteblomsterne, klatre lidt i brændestakken og ja fange en muldvarp i saksen og lege lidt med hunden. En helt igennem skøn sommeraften som vi bare måtte ud og nyde, selv om det resulterede i en overtræt hysterisk kollaps under badet, da vi endelig kom ind, og manglende appetit til aftensmaden. Den var vi vidst selv udenom, men nogle gange må man vidst bare ofre lidt for at få noget andet. Lige nu sover en meget træt æblepige og man kan vidst godt sige velstimuleret oven på dagens mange sanseindtryk. Rosen busken Mozart blomster i aftensolen
10 kommentarer:

 1. Skidt med om man går lidt ud over planen når bare man hygger sig som det absolut ser ud som om i har gjort

  SvarSlet
 2. dejlig dejlig aften i havde der- lækre stemningsbilleder- jeg tror jeg ville have nøjedes med klatvask .-) Vi fik gået en tur og forceret et krat og spist lidt brombær- og jeg lærte af pigerne at det kun er med gummistøvler på at man må gå i vandpytter!! Det har de lært i børnehaven:-)Bagefter var der vildkattenspillet og fodbad i håndvasken og læsning af 2 bøger- så kl. 21 orkede jeg ikke at ordne køkken eller vasketøj eller det arbejde jeg havde med hjem...

  SvarSlet
  Svar
  1. i øvrigt så har hun da fødselsdag snart????

   Slet
  2. Det lyder da bestemt også som om i har hygget jer, det var også bare så skønt vejr. Til det med klat vask :) når man både har leget med hund og døde muldvarper,så kan man altså ikke nøjes med klat vask.

   Slet
 3. Skønne skønne billeder. Tænk vores æbletræ har ikke et eneste æble på i år -underligt ikke!

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har næsten altid æble træer der ikke bærer frugt, nogle gange har de brug for et hvile år, og så bærer de simpelthen bare ikke frugt. Men for det meste er det fordi der er kommet frost lige på det tidspunkt hvor træet blomstret, det kan de ikke tåle.

   Slet
 4. Hvor er hun skøn, din æblepige!

  SvarSlet
 5. ej du har altså virkelig en sød lille æblepige :) hun er da bare så yndig!

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...