søndag den 12. august 2012

Spisestuen uden prikke men nu med københavnerskab

Så er prikkerne forsvunden i spisestuen, og jeg må sige at stuen har fået et noget andet udtryk, lidt af hyggen ved tapetet er væk, men stuen ser noget mere frisk og lys ud nu, og jeg syntes rigtig godt om det som det ser ud nu. Vi er dog ikke helt færdige, vi mangler greb på det ene skab, venter lige på at de kommer med posten. vi mangler også at få hængt billeder på vægen, men det tager vi en dag det bliver dårlig vejr, for det her sommer vejr er nemmelig alt for godt til at gå inde og nusse i :)


Det fine apotekerskab fandt jeg sidst jeg var på besøg i Butik remme, jeg har ledt efter det længe og jeg er så glad for at jeg endelig har fundet det, syntes det passer perfekt ind her i hjørnet. Sætterkassen fandt jeg for noget tid siden, jeg har bare været i tvivl om jeg skulle male den for den er så fin, nu er jeg glad for at jeg ikke har malet den. Jeg syntes det rå træ giver en fin kontrast til alt det malede, nu skal jeg bare lige have fundet lidt til at stå i den, der skal også lidt mere op på vægen ved siden af, syntes det ser lidt tomt ud.

Jeg drømmer om en kommode til at stå neden under københavnerskabet og at få malet køkkenet, jeg gider bare ikke male mere lige nu så det må vente :)

For en måned siden ejede jeg ikke et eneste æggebæger, nu er jeg næsten begyndt at samle. De sidste jeg har fundet er de små rillet plastik æggebæger i forskellige farver, jeg fandt dem i Butik remme jeg syntes de er rigtig fine. Når jeg nu er begyndt at samle :) ja så går jeg og drømmer om at udvide samlingen med nogle fra Bordfolk, de små træ dukker er helt fantastik fine syntes jeg.


Det smukkeste ved rummet, udover mine FDB stole som nok er det jeg er mest glad for, ja det må bestemt være mit københavnerskab, selve skabet er så fint i sig selv og så er det super rummelig uden at fylde. Jeg kan se mine smukke ting når de ikke er i brug og vi har tingene lige ved hånden når vi sidder og spiser, en super opbevarings løsning syntes jeg.
Sådan ser mit spisestue altså ud lige nu, uden prikker og med ene genbrugs møbler lige som jeg bedst kan lide det...

9 kommentarer:

 1. Ej hvor er det blevet godt, og du har da en flot måling at vise frem i skabene, du behøves da snart ikke samle mere? :-) eller?

  SvarSlet
 2. Hold da fast det er blevet flot, Jeannett! ;0) Smukt, hyggeligt, nutidig, og så absolut mere "sammenhængende" end før ... Synes jeg! ;0D Fantastisk resultat som jeg har glædet mig til at se!!! ;0)
  Sommersmil fra Anita! ;0)

  SvarSlet
 3. Rigtig lækkert skab, kan godt forstå du er glad for det

  SvarSlet
 4. Ja, rummet har fået et andet udtryk, men jeg synes bestemt det er det værd! Skabet kommer så meget til sin ret:-) jeg har også lige fået en sætterkasse i rå træ, som jeg heller ikke gør noget ved. Den har nu fået en fin plads i vores stue...

  SvarSlet
 5. Wauuu det er flot, tillykke med det:)

  SvarSlet
 6. Hvor ser det bare fint og hyggeligt ud - kan godt forstå du er rigtig glad for skabet. Det er smukt!
  Den lyseblå lampeskærm - Rie Elise Larsen?

  SvarSlet
 7. hvor ser det bare hyggeligt ud!!!

  SvarSlet
 8. Det ser virkelig flot -og hyggeligt - ud!
  Københavnerskabet ser ud til at være præcis det samme, som jeg købte i sidste uge. Det er bare helt perfekt det skab!

  SvarSlet
 9. Hold da op et lækkert hjem du har dig! :O) Er tosset med københavnerskabet, det er bare så fin en måde at vise sine allerlækreste ting frem på! Og lædertasken der har listet sig ind på billedet er jeg SÅ misundelig på! ;O)
  Sikke en fantastisk smuk og inspirerende blog, skal da helt sikkert holde øje med dig fremover! :O)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...