onsdag den 1. august 2012

Lækre loppefund og lidt fra haven


I dag på vej hjem fra arbejde, tog jeg lige en smut forbi min lokale loppe pusher, jeg har ikke besøgt ham i de to uger jeg har haft ferie, så var lidt spændt på om han havde noget spændende. Han bor lige ved en rundkørsel som jeg kører igennem når jeg kører hjem fra arbejde, det er altså ingen omvej lige at kigge forbi, og jeg plejer da også at holde ind mindst en gang i hver uge. 
Denne gang fandt jeg dette skønne skab, jeg er vild med den selv om jeg ikke lige har planer om hvor den skal hænge endnu. Jeg havde æblepigen med og hun spottede de her 2 Disney billeder, hun er vild med Mickey mouse, og jeg syntes de her billeder er virkelig fine, de har bare den helt rigtige gamle look og jeg tror det bliver rigtig fint når de kommer op på på vægen på hendes værelse. Så blev det til 3 fine bøjler og en lampeskærm fra genbrugsen, alt i alt en god loppedag...

 Legehuset tager form, det er så spændende...

 På Kirsebær jagt...

Lidt godt fra haven...

15 kommentarer:

 1. jeg er vild med det lille skab, det er fint :-) Er det leo leggings din datter har på, hvor er de mon fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak jeg er også super glad for at jeg har fundet det :) Leggins er fra Marmar og jeg har købt dem hos ElleBelle, de har også en net butik. Vi er super glade for dem, jeg kommer heltsikke til at købe flere af dem, de sidder virkelig godt og de er så fine

   Slet
 2. de bøjlene (kleshengerne) var suuuper søte, og nydelige lille æblepigen!!

  SvarSlet
  Svar
  1. TAk, så mangler jeg bare at få syet nogle nye kjoler til at hænge på bøjlerne :)

   Slet
 3. Rigtig fine sager... elsker bare de bøjler. ha en dejlig aften

  SvarSlet
 4. Man bliver så glad af gode loppe-fund(!)

  SvarSlet
  Svar
  1. præsis, det er lige hvad man gør

   Slet
 5. Sikke fine fund du får fundet og vist frem herinde :o)

  Jeg begriber simpelthen ikke, hvor I finder alle de fine bøjler henne. Synes lige for øjeblikket at samtlige loppeinteresseret bloggere jeg følger finder den ene efter den anden. Her i Nordsjælland hvor jeg primært kigger, kender de ikke engang til bøjlerne. De genbrugsdamer der kender dem smider dem enten ud eller nægter nogensinde at have modtaget nogle. Og spørger man, så vil de som hovedregel ikke begynde at samle dem sammen og sælge!? Æv.

  Finder du "bare" bøjlerne i genbrugen eller hvordan?
  Og hvad med prislejet? Snakker vi 1-5 kroner eller 20-25?

  SvarSlet
 6. Tak Jeg finder bøjlerne alle mulige steder, skal til begagerums marked på lørdag der forventer jeg næsten at finde nogle. I dag tog jeg kun halvdelen af dem han havde, nogle farver havde jeg og andre farver går jeg lidt uden om. De koster som regel mellem 20-25 kr men jeg har så mange nu at jeg kun køber til 20 eller under, medmindre de er noget specielle. I genbrug finder jeg dem somregel aldrig, syntes faktisk ikke rigtig jeg finder noget i genbrugs butikker for tiden, så gider dem næsten ikke mere, er der endelig noget så syntes jeg faktisk de er dyrer end andre steder. Jeg finder mine ting på markeder, bagagerums markeder, og faste loppesteder, hvor af nogle har nethandel. God jagt..

  SvarSlet
 7. Jeg har aldrig fundet en eneste bøjle... snøft!

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må ikke opgive, en dag så finder du en stak.

   Slet
 8. Er vild med de bøjler, du har fundet. Har jo selv MANGE MANGE, men man kan vist ikke få for mange - man kan vist ikke få for meget tøj heller :)

  SvarSlet
  Svar
  1. nej ingen af delene :) jeg tænker hver gang jeg finder bøjler, hvilken kjole skal jeg ny sy til den her bøjle :)

   Slet
 9. Alle I, der søger bøjler. Skal de være med plastindbinding? Eller kan de også bruges med garn? Jeg har set en del - i hvert fald af de sidste, men vist nok også af de første, i Ringsted.

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...