onsdag den 29. august 2012

Hyggetur i ViborgJeg havde planlagt en mor barn hygge tur til Viborg i dag, jeg havde nemmelig tidlig fri og havde bestilt tid til klipning og så var det med at udnytte tiden, og det dejlige vejr.
Vi startede i Number10 en ny rigtig lækker Frisør som lige er startet op i Viborg. Æblepigen skulle kun lige have klippet spidserne af, men uh.. jeg glæder mig til det bliver min tur, for hold da fast en lækker salon. Anja som har salongen forstår da virkelig at indrette, fed stil må jeg sige, lyst, stilrent, men samtidig super hyggelig, hyggen kommer måske fordi Anja var smilende og glad hele tiden.
Anja prioriterer alt sin tid til kunden mens hun klipper, ren luksus syntes jeg. Så næste gang det bliver min tur, vil jeg komme ind af den store gamle dør, hænge jakken på Hang it all knagen, håbe på der er ventetid, så jeg kan slappe lidt af i ægget med et boligblad, men jeg venter på det bliver min tur. Når jeg så har haft max alene tid i klippe stolen, ja så vil jeg nyde at jeg ikke skal betale ekstra for alt det, det er da en frisørsalon lige efter min smag.

Da klipperiet var vel overstået, ej æblepigen var faktisk rigtig god, hun sad musestille heletiden, lige indtil Anja skulle lære mig at flette pandehår, så gad hun altså ikke mere. Hun hader når man rykker i håret og normalt må jeg knapnok lave rottehaler, lidt irreterende for bagefter elsker hun når håret er sat op. De her fletninger var hun bare så stolte af, og selv om de led temmelig meget under tøj prøvning i Elle Belle, ja så sover hun nu med elastik, for jeg måtte bare ikke ødelægge de fine fletninger.
Resten af eftermiddagen var det bare ren hygge og ose tur, 25 procent i Elle Belle det kunne vi jo ikke lade gå forbi :)Masking tape kan man altid lige bruge lidt af, også er det jo godt at kende et sted hvor de har et stort udvalg.


Sejt at have en top der matcher stolene i Okkels, så er man da en gennemført is spiser.

Jeg ved godt at mit indlæg om vores hygge tur, kan virke som en ren reklame indlæg. I skal vide at jeg ikke har lavet reklame aftaler med nogle af de steder jeg skriver om, de fleste ved ikke engang at jeg skriver om dem. Mit indlæg handler om en hyggetur i Viborg som er en by jeg er stolt af at bo ved, bla. på grund af butikker og steder som dem vi har besøgt i dag.

23 kommentarer:

 1. sikke en dejlig dag :) og faktisk regner jeg slet ikke med at du laver hemmelig reklame, selvom det vel altid er saadan lidt reklame naar man skriver fint om steder man besøger... din datter ser skøn og fræk ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja det er jo altid en slags reklame, det er jeg også bevidst om, men jeg vil også godt til en vis græd reklamere, når det som her er noget jeg selv vælger, og gerne vil dele. Det er jo netop noget af det fede ved at blogge, at man deler ting man syntes om.

   Slet
 2. Dejlig tur. Og reklame...selvfølgelig ikke :-) Kender udemærket fornemmelsen af, at man bare helt igennem har haft gode oplevelse nogle steder, som man bare MÅ dele med andre.

  Og det ser skønt ud.
  God dag
  RikkeRøjkjær

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi havde også en super dag, hvor vi virkelig hyggede os, og ja jeg har bevidst valgt at dele disse steder, fordi det er nogle steder der giver gode oplevelser i Viborg.

   Slet
 3. Og nogle butikker giver bare rar og god service og det rygte er.da varde at sprede. Dejlig tur med din store pige:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. præsis, Jeg kan jo også vælge at være ærgerlig over at jeg ikke har det samme udvalg her i provinsen, som i har i København. I stedet har jeg bare valgt at fokusere på, og glæde mig over de få men fede butikker vi har, og resten kan jeg jo bar købe over nettet.

   Slet
 4. Hvor er hun bare nuttet... Og lækker taske du har dig! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak men hun kan også vise e anden side ;) Tasken har jeg fundet på bagagerums marked, jeg er så glad for den. Den er lille men den kan rumme både spejlrefleks og pung, samt det mest nøsvendige, genial størrelse.

   Slet
 5. Det er så skøn en by :-) vi var der jo en dag i sommers, så jeg kan rent faktisk genkende stederne :-) dejlig dag i har haft! Elsker selv sådan nogle hyggeture med datteren :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de hygge turer er noget jeg har gået og glædet mig til hun blev gammel nok til, så dejlig når nu endelig hun er blevet så stor, at hun ikke bare er med. Jeg husker godt dit indlæg fra Viborg :)

   Slet
 6. Det ser ud som om I hyggede jer. Dejligt.
  Viborg er en rigtig dejlig hyggeby.
  Jeg elsker også at ose rundt derinde.
  Har også taget mine børnebørn med på skift.
  Det er rart kun at kunne koncentrere sig om et barn.
  Jeg tager dem med på cafe, museer,kunstudstillinger
  og borgvold.
  Det er to drenge på 8 + 9 år men de synes det er dejligt.
  Tak for gode kig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder godt nok hyggelig, drengene må elske det forestiller jeg mig :)

   Slet
 7. Virkelig skønt indlæg, kan rigtig godt li den måde du viser og skriver på... jeg føler slet ikke det var reklame...

  Og boede jeg i Viborg, eller bare i nærheden, så ville jeg også besøge nogle af dine steder ret så ofte... Helt sikkert...

  Og sikke en fin frisure hun fik det lille barn. Så yndig.... Og lækker strik, fik hun den med sig hjem???

  GLæder mig ellers til at høre fra dig, og håber du fik mail fra Julie igår.

  Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak Louise jeg har lige sendt en SMS, jeg glæder mig.
   Ja det er fede butikker og heldigvis har både Lime din bolig og Elle Belle net butikker, så jer der bor langt væk kan også få del i glæderne, selv om det jo ikke er helt det samme som at være der selv.
   Strikken ja den kom med hjem ;)

   Slet
 8. Jeg var også i Viborg i dag :) Næste gang må jeg lige et smut i Lime :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det kan jeg anbefale, jeg sidder faktisk lige og kigger på hjemmesiden, de har fået mange nye ting i butikken den seneste stykke tid, og jeg har lige opdaget nogle virkelig fine kort fra Darling Clemingtime, tror jeg skal have nogle stykke af dem.

   Slet
 9. Meget lækker sweater din datter prøver der... ærgerligt at man ikke kan passe sådan en ; )

  SvarSlet
 10. Det er da genialt at have sutten i munden, når man bliver klippet. Så ryger der ikke hår ind! :)

  Det er ud til at have været en dejlig bytur.

  SvarSlet
 11. Thank you very good website, I really like this template, looks great.

  SvarSlet
 12. Det ser virkelig også ud til at have været en hyggelig dag. :-)
  Sådan nogle er guld værd!

  SvarSlet
 13. Iihhh, hvor ser det dejligt ud, skøn pige og tillykke med hendes fødselsdag...alt for længe siden jeg har været forbi din blog.
  Jeg er også vild med sweateren, hvilket mærke er den?
  Håber I har en dejlig weekend.
  Kh Mia

  SvarSlet
 14. Tak for det Mia, sweateren er fra Mads Nørgaard :)

  SvarSlet
 15. your blog helpful for me. your blog is very nice for me please keep it up.I like it
  Visit :- rigtig frisør

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...