torsdag den 17. oktober 2013

Græskar og efterår

Græskar og efterår hører sammen, i år har vi dyrket vores egne græskar i haven og det giver mulighed for at fråse lidt ekstra. Vi udhuler nogen af dem mest fordi det er sjovt, andre får bare lov til at stå og pynte, dem syntes jeg faktisk selv bedst om.

Under det store kastanje træ som står lige uden for vores indgang til huset (jeg står på trappen og tager nogen af billederne) der har Filippa sit legehus.
I dag har vi ryddet lidt op i legehuset og lavet en ny græskar lygte, den har fået plads lige ved legehuset, det er da blevet helt hyggelig syntes vi...

Rundt om legehuset drysser det ned med kastanje og æbler, vi samler og samler, jeg tror vidst fridagen i morgen skal gå med æble tærte og kastanje dyr...19 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare hyggeligt ud... ihh...

  SvarSlet
 2. Skønne efterårsbilleder :)

  SvarSlet
 3. Virkelig stemningsfyldt billeder, ser meget hyggeligt ud. God fridag.

  VH Louise

  SvarSlet
 4. Årh, hvor det bare oser af lækker hygge! Og fedt at I har hjemmelavede græskar, de er altså bare så fine! Rigtig god fridag i morgen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, ja det er første år vi har græskar, de gav ikke så mange som vi håbede, men de er rigtig fine dem der er. Næste år vil vi have mange flere, for jeg kan slet ikke få nok af dem :-) god weekend til jer

   Slet
 5. Hvor ser det bare hyggeligt ud, efterårsstemning når det er bedst!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja efterår er så fin, og i år har vi haft super godt efterårs vejr, næsten ingen blæst og masser af sol, så træerne er smukkere end nogen sinde.

   Slet
 6. Hvor ser det hyggeligt ud! Elsker efterår!!

  SvarSlet
  Svar
  1. tak, ja det samme her, jeg elsker virkelig også bare denne tid på året. Vi har haft en virkelig varm og skøn sommer, efteråret er smukkere end nogen sinde og vi går min absolut yndlings højtid i møde, det bliver ikke bedre :-)

   Slet
 7. Wauw hvor ser det bare idyllisk ud og hvor ville jeg ønske, at jeg boede et sted, hvor vi havde mulighed for at få sådan en udsigt til et fint lille legehus og de smukke efterårsfarver :D Det ser bare SÅ hyggeligt ud... Rigtig god weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, vi er også rigtig glade for at bo lige her hvor vi bor, dog må jeg sige at under overfladen lurer der en hel del arbejde, med vedligehold og opbygning det skal man lige huske. vi drømmer faktisk af og til om et lille parcelhus i byen, uden for meget have :-)

   Slet
 8. Forleden var vi i Djurs sommerland og der var så flot pyntet med grækar, MANGE græskar- det var helt vildt alle dem de har købt- jeg gik bare og tænke på hvor store marker der skulle til :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må have været super fin, ja tænk lige hvis man havde en hel mark med græskar, måske jeg skal prøve det næste år ;-)

   Slet
 9. Sikke fint, må man se ind i legehuset også, skal nemlig til at indrette vores lille gule et.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må du rigtig gerne :-) Ude i højre side på bloggen er der en masse overskrifter samlet en af dem hedder Filippas legehus, hvis du klikker på den kommer der flere indlæg med legehuset og hvis du ruller lidt ned kommer der en del billeder indefra legehuset også :-)

   Slet
 10. Lækker efterårsstemning! Flotte fotos!

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...