tirsdag den 31. juli 2012

Mere retro tapet


Jeg har lige leget lidt mere med tapet på æblepigens værelse, denne gang er det tøjskabet som har stået for tur. Jeg købte tapetet sidst da jeg var i københavn, lige med tanke på skabet her. Jeg har bare gået og overvejet om skabet skulle have lidt mere farve, eller om det skulle forblive som det er. I dag tog jeg så en beslutning, jeg ville beholde farven og pimpe farven op med tapet i stedet. Jeg er faktisk blevet rigtig glad for min beslutning, den lyse farve står godt til tapetet og resten af rummet, og den lille knage til at hænge bøjler på,  passer fint til syntes jeg. Kjolen syede jeg i vinters, den er der ikke så meget nyt over, skulle bare lige bruges som eksempel.
32 kommentarer:

 1. Sikke dog et fint skab - og en utrolig lækker knage, hvor er den mon fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak skabet har jeg købt hos min lokale loppe handler her i Viborg og knagen mener jeg at jeg købte hos Retrovilla da jeg var der sidst.

   Slet
 2. Du får da rigtig udnyttet gråvejret til noget godt!!:) Heldige Filippa..:) Synes der er mange fine fine detaljer..
  KH Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. tak Anne, jeg har lige lidt mere male arbejde til næste uge, men så er jeg også ved at trænge til tid ved symaskinen :)

   Slet
 3. Hvor er det bare fint - jeg elsker din datters værelse! Det er stor inspiration til min søns herhjemme.. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, dejlig hvis du kan finde noget inspiration

   Slet
 4. Top lækkert, rigtig rigtig go beslutning... Elsker altså den plakat :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, så du jeg svarede dig i sidste kommentar, men den er købt hos plakatforretningen.dk

   Slet
 5. Wauu et lækkert værelse! Så mange skønne detaljer.
  Vil også lige lade dig vide, at det efter din forespørgelse nu er muligt også at følge med på min haveblog ;0) Tak

  SvarSlet
 6. Wow hvor er det bare blevet fint! Sikke en skønt værelse til æblepigen:)
  Fantastiske farver - og fed detalje med "kjole-knagen!" Perfekt til en piges garderobe!

  Et lille spørgsmål - jeg har fundet sådan en "spejl/hylde/dims" på loppemarked magen til den æblepigen har på værelset! Den skal males og tapetseres - men jeg kan dæleme ikke få spejlet af! Er dødbange for at det knækker! Tænkte hvad du har gjort?? Måske bare tapetseret udenom??

  Kh Maj

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maj Jeg var så heldig at jeg fik min hylde ekstra nedsat fordi spejlen var faldet af :)) Men jeg har hørt om nogle der har knækket spejlen ved at prøve at få den af, så jeg ville tapetsere udenom, desværre...

   Slet
  2. Hej Maj- jeg kom lige til at tænke på at min far snedkererede sådan et par hylder til min søster og jeg i julegave engang- med korkbaggrund :-) og jeg er ret sikker på at den fik alt hvad den kunne trække med snedkerlimen under spejlet også.. så hvis ikke en meget skarp og flad brødkniv kan skære det fri med sine savtakker- så tror jeg at jeg ville lade det sidde .-) Sjovt lige at blive mindet om den julegave.. og hvor mon de er endt... hm...

   Slet
 7. Hvor bliver det bare finere og finere på æblepigens kammer!
  Jeg sad faktisk lige og kiggede på de søde knager fra RetroVilla i morgen.
  De er bare helt skønne!
  Kh maj

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg havde faktisk købt en knage i Liebes butikken, men da jeg så fandt den her ja så blev det den her i stedet for.

   Slet
 8. Hvor ser det bare godt ud, er bare vild med de knager, men jeg har aldrig mødt dem i virkligheden, så jeg er bange for den lyseblå med bambien er alt for hidsig blå.

  Det vildt hvad en gang tapet gør.

  Ha´en dejlig aften

  Knus Susi

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, altså jeg havde faktisk lidt svært ved at vælge, jeg synes også den med bambi er super fin, den kan jeg godt anbefale. Men jeg kender godt det der med at man godt vil se tingene i virkligheden.

   Slet
 9. Ih altså du ryster da den ene lækre detalje ud af ærmet efter den anden, super fint

  SvarSlet
 10. Det er simpelthen så skønt et værelse.. Gid jeg var ligeså modig med det tapet..
  Kh Camilla
  Http://celinas-verden.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, men det er altså bare og springe ud i det, start med små ting og så kan du fortsætte til større ting hvis du kan lide det.

   Slet
 11. Hej
  Hvor ser det bare flot ud, det hele :-) Jeg er så glad for at jeg fandt dig herinde i det store blog-univers! TAK for fin, fin inspirasjon! :)

  Kh Marthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak dejlig at du finder inspiration herinde, håber der vil komme mere inspiration med tiden

   Slet
 12. Hvor blev det godt- jeg tror du bliver glad for den lyse farve i længst tid :-) og så er den der knop med pigen så fin til bøjle og fremvisning af "dagens" kjole. Jeg håber stadig på lidt tapet rester :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ellen Der er faktisk ingen rester, der er nogle skrå stykker men de er under en halv m, stykket, så vi var ved at få sved på panden da vi satte op :) Men altså små stykker til sætterkasser kan jeg sagtens finde.

   Slet
 13. LÆKKERT!!! Andet er der ikke at sige til det:-)

  SvarSlet
 14. Skønt værelse for pokker og ved du hvad, du har lige givet mig en ide til at løse en udfordring her hjemme... jeg har et gammelt skab, som er min mormors og som jeg holder vanvittig meget af, men det passer ikke ind i indretningen på grund af nogle meget fine påmalede figurer på lågerne, som jeg ikke kan få mig selv til at male over. Måske man kan lave en stof-overdækning a la din med taptet, hvor det er til at tage af igen? TAk for inspiration, jeg er gået i tænkeboks nu :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, det lyder da som en super ide, jeg ville prøve med en dobbelt klæbende tape først, det tror jeg nemmelig godt man kan. Held og lykke med projektet

   Slet
 15. Det er bare blevet SÅ fint, og jeg elsker alle de fine detaljer, som man kan bruge lang tid på at gå på opdagelse i :-) Hvis du ikke er blevet træt af tapet på æblepigens værelse, så kan du bl.a. vinde lidt tapetpynt i min nye give away:

  http://kreauglen.blogspot.dk/2012/07/sa-er-det-give-away-tid.html ;-)

  KH
  Laila

  SvarSlet
 16. Sikke et fint værelse - er vild med det, særligt den lille hyggekrog med skrivebord! Der kunne jeg godt tænke mig at sidde, hvis jeg var en lille pige.

  Lækkert tapet på skabet - synes det er en fin beslutning med farven. Mere farve ville tage opmærksomheden fra tapets fine mønstre. Den lille knage er også at finde hjemme hos mig - så skønne.

  Hilsen
  Line
  www.linesforunderligeverden.blogspot.com

  SvarSlet
 17. Hvor er det dog blevet fint! :-)
  Super flot med den lyse farve på skabet - passer virkelig godt til.. :-) Er helt forelsket i værelset! Gid man selv var så kreativ med indretningen.. ;-) hehe. Super flot! Knus Sonja

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...