mandag den 5. december 2011

Lidt nyt børne stof til samlingen

En skøn pakke med børnestof er ankommet  til mig, jeg har købt det af Fru Bach`s Univers. Hun har en rigtig fin blog som jeg virkelig gerne vil anbefale jer at kigge ind på. At hun så samtidig har en rigtig fin stofsamling som hun sælger ud af, gør jo ikke bloggen mindre interessant. Det her er mit første stykke stof med smølfer på, jeg har egentlig altid gået uden om det, for vi bruger mere disney stoffer herhjemme. Men jeg kunne altså ikke stå for fristelsen denne gang, og jeg har bestemt ikke fortrudt uhh det er fint.
Det blev også til et rigtig fint stykke med Bambi  og Dumbo, Bambi stoffet her jeg en helt specielt plan med som jeg viser frem når jeg lige har fået kreeret mit project.4 kommentarer:

 1. fine fine stoffer du har fået fat i :) er vildt forelsket i findus stoffet, er bare for skøn.

  Kh Sara

  SvarSlet
 2. Har lige læst historien om den forkomne nisse. Godt at historien endte lykkeligt og dejligt for nissen at Æblepigen tog sig så godt af den.
  Kh hanne

  SvarSlet
 3. Fine stoffer - heldige du :-)

  SvarSlet
 4. Sikke en masse fint stof :-) Jeg er rigtig spændt på, hvad du laver af det, jeg har nemlig et lignende stykke bambi liggende, bare i lidt andet print, som jeg ikke ved, hvad skal blive til.
  Jeg har fundet den Bølle frem vi har, hvis du stadig gerne vil have den kan du maile din adresse til mig på: kaptajnwilly@hotmail.com

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...