lørdag den 3. december 2011

En forfærdelig historie om en meget forkommen blog nisse

I går havde vi dejlig vejr, blå himmel, næsten ingen vind og solen fik for første gang i lang tid lov til at sende sine dejlige varme stråler helt ned i vores have. Det blev for fristende for vores lille frilufts blog nisse, den sneg sig ud i haven, fandt et dejlig sted under det store kastanje træ i skjul af nogle buske, men et sted hvor solens stråler lige kunne nå ind og varme den lille nissekrop. Hvor er det skønt at kan solbade i December måned tænkte den og mens den sad der og drømte videre om alle de nisserier den ville lave her på bloggen, glemte den helt tiden. Pludselig blev det mørkt og den stakkels nisse, som jo ikke har boet her så længe, kunne slet ikke finde tilbage. Den vandrede længe rundt i mørket, før den til sidst blev så træt at den krøb sammen under busken, trak et stort kastanjeblad hen over sig og faldt i søvn. Da den vågnede op i dag var det blevet et forfærdenlig vejr, det blæste og regnede, den var våd og sulten men kunne stadig ikke finde hjem, den vandrede omkring i timer, kaldte på hjælp men ingen hørte det. Til sidst begyndte det igen at blive mørkt og nissen krøb igen sammen under busken. Men hvad var nu det, den hørte en puslen og en der pustede, jubii tænkte den glad nu bliver jeg redet, den skyndte sig at stikke hovedet med den lille nissehue på frem fra busken. Åh nej nissen stivnede af skræk, det var et forfærdenlig syn der mødte den, en stor hunde snude og en mund med meget skarpe tænder viste sig lige foran nissen. Nissen blev helt tør i halsen og kunne slet ikke sige noget, men heldigvis vidste det sig at være en rigtig sød hund. Den løftede blidt nissen i kraven og tog den med ind i huset, hvor en sød æblepige straks tog sig kærlig af den forkommende nisse.

 En meget forkommen, våd og kold nisse er lige kommet ind i varmen.

 Nissen får et langt, dejlig varmt bad og bliver tørret og nusset.

 Æblepigen tager sig kærlig af den stakkels nisse som heldigvis er ved at have fået varmen igen.

 Nys og krammer og en flødebolle fra HABA var noget af det første den fik.

Men sådan en stakkels nisse skal have det bedste og herhjemme er det bedste snak Havrefras, straks blev der fundet skåle og en STOR potion Havrefras blev hældt op i skålene.
 Så blev der hygget og fortalt nisse historie, æblepigen fik fortalt om alle sine jule ønsker og der var mange.


Der blev drukket varm kaffe og julegløgg, spist kager og snakket meget længe, lige indtil en meget træt æblepige skulle hen og sove.
Nissen er blevet puttet på gulvvarmen ude på badeværelset og æblepigen i sin seng på loftet, og jeg kan fortælle, at de begge to sover trygt nu og mon ikke de drømmer sødt om dagens oplevelser.

8 kommentarer:

 1. Sikke en sød æblepige som tager sig så godt af den lille nisse :)

  SvarSlet
 2. Dejlig historie med fantastiske billeder, lige til at komme i julestemning af. Glæder mig til at følge nissens liv hos jer i december.

  SvarSlet
 3. nårrrrr hvor en sød historie.... det var kært. En dejlig lille kærlig pige du har. Hvor der er hjerte er der varme. Godt nissen kom ind til jer:-)

  SvarSlet
 4. Det var heldigt at den lille nisse blev reddet - og endnu heldigere at den havnede hos æblepigen med det store hjerte :-) Den skal nok få det godt hos jer :-)))

  SvarSlet
 5. Du godeste hvor er hun skøn...
  Sikke dog en medfølelse,
  - og heldige heldige nisse...

  SvarSlet
 6. Tak for de søde kommentarer til alle, ja hun er bestemt en kærlig pige, og jeg tror snart nissen viser sin taknemmelighed her på bloggen, så følg med :)

  SvarSlet
 7. Ej! hvor er det sødt..
  Dejlige billeder af din skønne datter.

  Ha´en dejlig dag.
  Knus Susi

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...