søndag den 18. december 2011

Julebag og alt det vi ikke gider stresse over

I går havde vi en skøn dag i selskab med mormor, det blev bla. til en dåse vaniljekranse og lidt pebernødder. Jeg havde ellers set at yndlings småkagen måtte undværes i år, men heldigvis kan jeg nu glæde mig over, at en kasse med de lækreste sprøde vanillekranse nu står i skabet klar til at blive indtaget sammen med en kop kaffe og hvem der nu måtte komme forbi i juledagene. Min jul startede i November med de bedste intentioner om alt det jeg ville nå, hjemmelavet gaver, julebag og juleklip og hyggelige turer her og der, men altså hvor tiden går hurtig. Noget har jeg nået, men langt fra alt det jeg havde planer om, vi glæder os over det vi har nået og det vi ikke har nået, ja det når vi måske næste år. Uanset hvad jeg når, vil den bedste gave altid være, at se min dejlige æblepiges glæde over alle de spændende ting der sker her i julen og den ekstra tid vi har sammen, og jeg tror ikke hun tænker så meget over, om mor har nået både det ene og det andet.
Rigtig skøn 4. søndag i advent til alle


6 kommentarer:

 1. Hvor er der mange der kan lære af dit indlæg, inklusiv mig selv. Jeg stresser rigtig tit over alt det jeg ikke når og det er jo faktisk spild af tid. Så mange tak for den lille reminder :)

  SvarSlet
 2. De ting man skal nå inden julen skal være hyggelige og det skal ikke være stress, sådan tænker jeg. Så må man bare droppe noget. Så jeg er vild med din tilgang til det, at det bedste er at se din lille pige glæde sig over julen :-)

  SvarSlet
 3. Hej Jeannett
  Jeg har sendt dig en mail om stofpakken. Sig lige til, hvis du ikke modtager den. Jeg har vist sendt mine andre mails til den adresse, som du ikke bruger. Tsk tsk
  Kh Line

  SvarSlet
 4. uhm lækre kager- hun ser altså dygtig ud med den kniv- det er bare så dejligt når ungerne begynder at håndtere værktøjet på en god måde :-)

  SvarSlet
 5. Mange tak for kommentar, selv om jeg ikke gider stresse over det jeg ikke når, og prøver at nyde julen og opbygge nye traditioner med en lille ny i familien. Så vil jeg prøve at huske de erfaringer jeg har gjort mig i år, sådan en lille en fylder jo en del på den ene og på den anden måde. Næste år vil jeg prøve at være mere struktureret, håber jeg så når lidt mere at det jeg rigtig gerne vil, nemmelig det hyggelige, det man er sammen om.

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...