søndag den 16. september 2012

Lidt flere nederdele

Idag fik jeg syet de sidste to halv sol nederdele færdig, dem jeg klippede sidste weekend og hvor af jeg fik syet den første færdig. Disse to er syet i grå babyfløjl lige som den første, de her er bare med grå rib for oven. Den ene har jeg pyntet med et fint bånd for neden, og en lille doily på forstykke, begge dele i en lidt brændt gul farve.
Den anden nederdel er lidt inspireret af mit svære valg, som jeg søgte jeres hjælp til i går. I den forbindelse vil jeg gerne sige tak for alle jeres kommentar, jeg har læst dem alle flere gange, men jeg har ikke helt besluttet mig endnu.
Tilbage til nederdelen, her har jeg leget lidt med strygestof og et meget kendt æble loge, som jeg helt med vilje ;) har valgt at vende spejlvendt.
Det resterende tøj er fra Name it, tørklæden og strømpebukserne er i butikkerne nu, cardigan og t-shirt er fra sidste år.
 
Nu er der da lidt at starte vinteren med, til en æblepige som nægter at gå i Jeans..14 kommentarer:

 1. Hvor er de skønne :-) Hvilket mønster bruger du?

  SvarSlet
 2. Mange tak, jeg har en DIY på hvordan jeg gør, gå op i bjælken over, og tryk på DIY, så skulle der ligge en vejledning.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for svar. Det vil jeg da lige kigge på :-)

   Slet
 3. Vildt lækkert outfit... Wauw... Merle ville elske det...

  SvarSlet
  Svar
  1. Du sender bare Merles livvide og så lidt flere tapet rester ;)

   Slet
 4. rigtig fine nederdele :D og dejlige udtryksfulde billeder!

  SvarSlet
 5. Lækre farver og fedeste støvler...

  SvarSlet
 6. Hvor er hun altså bare SMART!! Hold da magle :)

  SvarSlet
 7. Super fine outfits! Tørklædet er virkelig fint, hvor er det fra? Det går bare rigtig godt til nederdelene og resten. Den hæklede detalje er skøn, super farve :-)

  SvarSlet
 8. Hvor ser der SKØNT ud hjemme hos dig. Bliver vildt inspireret af alle de dejlige billeder. Lækre nederdele og lækker tøs ;)

  TAK for kigget!

  /Kathrine.

  SvarSlet
 9. Sikke en lækker æblepige...
  - og nedderdel!

  SvarSlet
 10. Sikke skønne nederdele! Er helt nybegynder ud i syning men sidder og forsøger at gøre dig kunsten efter, men kan ikke helt lure, hvordan ribben skal være. Klipper du den skrå, for at der bliver plads til at få den over rumpen på barnlil? Eller kan man bare sy den lige ned som "et rør". Eller rynker du stoffet ind i ribben?
  /Trine

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...