tirsdag den 18. september 2012

Så er der fundet lidt frem til en hyggelig krea aften.


Tirsdag aften er Zumba aften, æblepigen går til børne Zumba og hun elsker det. Stor anbefaling herfra hvis i har børne Zumba i området, de giver den virkelig gas og børnene er vilde med det.
Nu sover hun og der er ro i huset, manden ser noget MEGET VIGTIG i fjernsynet ;) og jeg har fundet lækkers stas frem, tror nok det skal blive en hyggelig aften.
Rigtig god aften til jeg også...

14 kommentarer:

 1. Det ser altså bare hyggeligt ud :) Håber du får en rigtig god aften i kreativitetens tegn!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, det fik jeg, og tingene fik lov at rode til dagen efter hvor jeg fortsatte den gode stil :)

   Slet
 2. Hej, kan se du søger mønster til Retro and, har netop lige syet et par stykker, og sendt mønsteret til et par stykker som spurgte i forbindelse med mit indlæg. :-)

  Jeg har lige skudt en give-away igang, med en plakat jeg kan se på et af dine tidligere indlæg, lige er noget for dig, så kig forbi :-)

  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak ja nu har jeg lavet en aftale om at bytte mig til bogen, og jeg glæder mig til at forvandle mit stof til en sød soveand.
   Du har en skøn blog som jeg lige har sat på min roll, og jeg skal heltsikke ind og prøve lykken på din give away, lige når jeg får lidt tid.

   Slet
 3. Hvor ser det hyggeligt ud, og lækre sager - glæder mig til at se hvad du får kreeret!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja jeg nåede ikke at svare før mit næste indlæg kom op, men der kan du se lidt af mine tapet sager, jeg har dog flere ting liggende som jeg ikke er helt færdig med endnu.

   Slet
 4. Sikke en dejlig aften du har/havde i vente. Det er så dejligt, når man sætter sig med det. Tager sig tiden til det. Glæder mig til at se resultaterne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja en god kop kaffe og så kan jeg side og klippe klistre i timevis, jeg begynder også at glæde mig til jul, kan jeg mærke :)

   Slet
 5. Ja, der er da sandelig lagt op til krea :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemmelig ;)og jeg hyggede mig, elsker bare alenetid på den måde.

   Slet
 6. Grunden var i hvert fald lagt til en hyggelig aften :-) jeg vil ønske jeg var bedre til for tiden at sparke mig op af sofaen og lave lidt mere krea. Det bliver kun til lidt strikkeri. Jeg er så vild med dine dukker! De ville altså falde i god jord herhjemme, måske jeg snart skulle prøve at lave nogen.

  SvarSlet
  Svar
  1. For mig gælder det om at få tingene fundet frem inden jeg bliver for træt, når først jeg er kommet igang så flyver tiden afsted og jeg hygger mig.
   Dukkerne er super populære herhjemme, måske fordi de er så bløde, lige til at give en krammer. Sig endelig til hvis vi skal lave en byttehandel, jeg har lidt stof endnu, så slipper du for at købe stof til 3 dukker.

   Slet
 7. Hvor kan man købe det fine stof med vintage-dukkerne? sælger du evt dukkerne ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har købt stoffet hos Stof og Stil, jeg vil gerne lave en byttehandel med dig, syntes det er lidt sjovere end at sælge, når det ikke er en større ting. Du kan bare sende mig en mail, du finder min adresse under kontakt.

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...