tirsdag den 11. september 2012

En lille samling

i dag kom to nye spare bøsser med posten, de er købt lige her på en dag med fri fragt tilbud. Ih hvor har jeg været inde og kigge på disse to sparegrise rigtig mange gange, lægge i kurv, for så at overbevise mig selv om at dem kunne vi da sagtens undvære :) Den anden dag tilbød Mette så fri fragt, og det gav lige det sidste skub, selvfølgelig kan æblepigen da ikke leve uden æbletræs sparebøssen, og Norsu elefanten ;) Nu står de så her på den lille hylde på æblepigens værelse sammen med de andre sparegrise, det er da lige før hun har fået sig en lille samling ikke, nu håber jeg så bare hun bliver lige så glad for de nye to, som hun er for de gamle.
Til sidst er der bare at sige, at nu har jeg stået for det æstetiske læreproces, så overlader jeg den økonomiske læreproses til manden, og satser på at æblepigen bliver rigtig god til at putte penge i bøsserne.Jeg har efterhånden fået samlet en del af de fine flet bøjler, jeg bruger dem til æblepigens kjoler, så hænger de her på hylden og pynter. Jeg er rigtig glad for min bøjle stang, syntes det ser så hyggelig ud at kjolerne hænger fremme, og jeg nyder når jeg har syet en ny kjole, at kunne hænge den på stangen. Når man nu har siddet og brugt tid og gjort sig umage, så er det fedt at kjolen ikke bare skal hænges væk i et skab synes jeg.
Jeg har lige været ved at rydde op i æblepigens tøj, og en hel del kjoler er blevet pakket væk da de var blevet for lille. Nu hænger de tomme bøjler på stangen og venter på jeg får syet nye kjoler, godt vi snart starter op med veninde sy/hygge aftner igen, så der kan komme nye kreationer på bøjlerne igen.

19 kommentarer:

 1. Selvfølgelig skulle hun da have dem! Så fine de er der sammen med alle de andre lækre sparebøsser!

  Dejligt at se, at de kom godt frem :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke ;) og tak for handlen, det bliver helt sikke ikke den sidste med alle de skønne sager du har på hylden.

   Slet
 2. Kan godt forstå, at du ikke kunne undvære sparebøsserne ;)
  Ih det er så fint med kjoler der hænger fremme! Jeg ville så gerne have sådan en bøjlestang til min dreng, men han har ikke rigtig så meget interessant tøj der kan hænge.. Det er noget helt særligt med kjoler.. Men man kan jo håbe på, at man får en pige en dag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er noget helt specielt med kjoler, men som alternativ kunne det måske være sejt udklædningstøj. Ellers siger du bare til, når jeg skal krydse fingere for en pige ;)

   Slet
 3. Det er da klart at hun skulle have den sparebøsse med æbletræet og for pokker, den er da også bare alt for fin. Godt du slog til! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja præsis, jeg har kigget på den sååå længe, men nu står den og pynter så fint her og det nyder jeg.

   Slet
 4. Åh hvor er jeg misundelig på den gule elefant! Har liiiige stedet den kunne stå herhjemme hos mig ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er fine, jeg kunne godt overveje nogle flere farver også meeen jeg må vidst hellere stoppe :)

   Slet
 5. De der plastomviklede bøjler, lavede jeg rigtig mange af i fritidsklubben for mere end 40 år siden ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej så sjovt, jeg gad egentlig godt vide hvordan man lavede dem, men man kan nok ikke købe det plastik mere. Der er bare et eller andet over de fine gamle bøjler, måske det slet ikke vil være det samme hvis man lavede nye.

   Slet
 6. Fantastisk opgave du der har givet til manden:-) Jeg er ret sikker på at I der har den helt rette fordeling af kompetencerne.-) Og hvor får du det bare stillet superflot op:-) og så er jeg imponeret af at tingene kan få lov at forblive på den plads du har givet dem- jeg mangler vist den rette pædagogiske evne til at få mine unger til at stille tingene tilbage på samme sted.-)og ja det er så fint at kunne gå og glæde sig over de ting man får lavet - og den bøjlehyldestang er perfekt til det-

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak søde Ellen, Altså den overordnet pædagogiske holdning til tingene på æblepigens værelse, er at alt må lejes med, og det bliver det. Pingvinen sover hun nærmest med for hun er så glad for den, og faktisk er det nr. 2 den første pingvin er slidt op/gået i stykker. Til det med at rydde op og sætte på plads, ja så er det jo sådan at når man kun har et barn, og langt til legeaftaler, ja så står den meget på voksen underholdning, og jeg gider ikke side på gulve og lege hele dagen, så meget af underholdningen består i at være med til at rydde op, sætte på plads, lægge tøj sammen osv. Nogen vil så sige at det er nemmere at gøre det selv, men hvis man har en der KRÆVER mor, ja så gør vi det enten sammen, eller så gør vi det ikke.

   Slet
 7. Så fint det ble . (Jeg kjøpte også en slik søt ,gul elefant av Mette :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er så fine, sjovt at du også lige har købt

   Slet
 8. Jeg kunne specielt godt lide de hæklede blomster der var på det første billed!
  Nøøørj hvor jeg synes at de er søde :D
  Inspirerede da lige til, at jeg måske skulle lave et par hæklede Dyr til at hænge sådan, inde på min søns soveværelse <3

  SvarSlet
 9. Jeg er lidt tilfældigt kommet forbi din hjemmeside, og hvor er det bare et fantastisk værelse, din datter har! Er hylden med bøjlestangen malet blå eller lilla? Og kan du hjælpe mig med, hvor jeg finder sådan en farve. Jeg er absolut ikke specielt krea, men jeg må da kunne finde ud af at male et par hylder :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for de søde ord, hylden er mørk lilla, jeg har desværre ikke koden. Jeg havde ellers bestemt at jeg ville lave et indlæg med alle mine farvekoder, men fandt ud af at, jeg havde været lidt dum og lægge alle mine pensler oven på dåserne, dårlig vane, så alle farvekoderne var ulæslige. Jeg kan desvære heller ikke hjælpe med hylden, den er købt i Ikea, men de laver den ikke mere. Beklager jeg ikke kunne hjælpe, men hylden er oprindelig en hattehylde, måske man kan finde en anden model der kan bruges.

   Slet
  2. Det er helt fint :-) Det behøver jo ikke være magen til - inspirationen er det vigtigste. Har længe haft lyst til at købe nogle små japanske papirballoner eller nogle pomponer til min datters værelse, og har fundet dem på flere hjemmesider, men synes det bliver dyrt med forsendelse, hvis det er det eneste, man skal købe. Har du tilfældigvis købt din pompon i en butik i Kbh? Der kan det jo være, jeg kan finde nogle forskellige farver og størrelser der.

   Slet
  3. ja det har jeg, men jeg kan ikke huske hvad butikken hed, jeg prøver lige at spørge min veninde, måske kan hun huske det. Hvis hun kan det, så vender jeg lige tilbage med svar.

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...