tirsdag den 25. september 2012

Dejlige byttehandler...Måske husker i at jeg efterlyste mønstret på soveanden, det var en rigtig dejlig overraskelse at så mange tilbød deres hjælp, dejlig blogland og dejlige læser jeg har her på bloggen, mange tak til jer. Det endte med at jeg tog imod Marlenes tilbud om en byttehandel, bla også fordi at hun havde et rigtig fint plastik spejl, som jeg gerne ville have med i byttehandlen. Pakken fra Marlene kom i dag og sikke en overraskelse, pakken var fyldt med skønne overraskelser som slet ikke var en del af aftalen. I pakken var et betræk med mit all time yndlings disney motiv, et tal bogstav trænings spil, fine kort med vejledning til hvordan vi kan lave vores egen dukke teater dukker, det fine spejl og selvfølgelig bogen. Alt sammen lækre retro fine sager, mange tak søde Marlene, jeg skal nok skynde mig at få sende en rigtig fin pakke retur til dig.
Jeg har også modtaget en rigtig fin stofpakke i dag fra Didde Louise, fine sager og nogle af dem har jeg allerede planer med, mange tak for de fine stoffer. Der er dukke på vej til dig, og jeg håber du bliver lige så glad for dem som jeg er blevet for stofferne.
Flere havde spurgt til om jeg ville sælge ud af mine dukke, men jeg har istedet lavet flere bytteaftaler, jeg syntes det er meget mere hyggeligt.
De første dukke blev sendt afsted i dag og flere bliver postet i morgen, men jeg mangler stadig at sy  de sidste. Min weekend var fuldt besat med bla. min søde lille nieces barnedåb, så jeg nåede desvære ikke at sy så meget som jeg havde håbet, men jeg skynder mig det lover jeg.5 kommentarer:

 1. Sikke en masse fine ting.. :)

  SvarSlet
 2. Dejligt, at tingene faldt i smag;)
  Hilsen Marlene

  SvarSlet
 3. SKØNHERLIG ide med at bytte. I LILE!

  SvarSlet
 4. Sikke nogle skønne ting du har fået byttet dig til :)

  SvarSlet
 5. Helt enig - mye hyggeligere med byttehandler.
  Så mye fint du har fått! men så er nå dukkene også veldig søte!!
  Nina

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...