søndag den 2. september 2012

Hvad der kom med hjem fra bagagerumsmarked i Viborg

Som jeg skrev i sidste indlæg, så havde jeg en stand på bagagerumsmarked for første gang, det var heltsikker sjovt og jeg vil ikke udelukke at jeg gør det igen. Men det går altså også ud over ens egen tid til at finde de gode ting, godtnok havde vi bestemt, at vi ville bruge de første timer på selv at gå rundt, men sælgerne kommer jo og stiller op, ca mellem kl. 5.30 og 8 og vi måtte jo tilbage til vores egen stand og stille op også, så vi nåede slet ikke alle.
Nogle ting kom der nu alligevel med hjem, og noget af det jeg er gladest for er disse kasser, jeg har længe overvejet hvad jeg skulle have til at stå på hylden, før hade jeg kurve og dem var jeg ved at være godt træt af at se på. Jeg syntes det er praktisk at have kasser, for nogle ting er bare nemmere at have i kasser, som fx den stor bunke rudet udklip med opskrifter, som jeg længe har overvejet enten at rydde op i, eller smide væk for jeg bruger dem jo aldrig, det er jo meget nemmere lige at finde opskriften på nettet i stedet.


Koral vand kassen syntes jeg ikke helt passer ind, den bliver skiftet ud når jeg finder en bedre alternativ. Overvejer en sort filt kasse i stedet for, kassen bliver brugt til æblepigens legetøj, og det er lidt tungt og besværlig med en trækassen.


3 børne tallerken, 2 Figgjo Flint og 1 fra Rørstrand, jeg kan bare ikke få nok af børnestil, jeg er helt vild med de gamle motiver. Jeg håber på snart at være heldig, at finde krus med skønne børnemotiver på, det mangler vi herhjemme.

Skønt spejl, med original lædersnor i fin stand, jeg gav 50 kr for den, så jeg har sparet 1450 kr for jeg havde overvejet, at hvis jeg ikke snart fandt den originale, ja så måtte jeg købe den ny udgave fra Hay. Så nu kan jeg se mig selv i 3d når jeg er på badeværelset, måske lige rigeligt ;) Jeg har planer om at det skal hænge et andet sted, men jeg har en dum tom skrue i vægen lige der på vægen i mit badeværelse, og indtil jeg finder et billed det passer til et badeværelse (forslag modtages gerne)  ja så får den lov at hænge der.

Gitte var så sød at have en lille gave med til mig, hele 4 bimser med tøj til æblepigen og lækre stof stykker til mig mums og tak søde Gitte. På billedet ses noget af det stof jeg fik af Gitte samt noget stof jeg selv købte i lørdags, nogle af stykkerne er meget små, men lækre små lapper har også ret..


Fire små hjerte ting, måske til salt og tandstikker og et par små lys, lige nu står de og pynter, til jeg får en ide med dem.
Jeg købte også en termokande, de var så fin og nogle rigtig fine frotte gryde lapper, tror næsten ikke jeg kan nænne at bruge dem.
Så alt i alt en god høst på en hyggelig dag sammen med rigtig søde mennesker, også dem som ikke havde en stand, men bare kom forbi for at hilse på. Hyggeligt også lige at hilse på flere af jer blogdamer, og jeg er spændt på at høre om i fandt nogle fine sager.


19 kommentarer:

 1. Wauw nogen total fede ting du har fået dig købt! Fedt spejl, lige min stil, ville passe super ind til mine brune fliser.

  SvarSlet
 2. Sikke nogle lækre lækre sager. Ih hvor ville jeg ønske jeg fandt sådan et spejl, det er virkelig fedt!

  SvarSlet
 3. Fine sager du er kommet hjem med især dine kasser. ha en dejlig aften

  SvarSlet
 4. Skønne skønne sager:)) det er altså som af finde guld:) især kasserne:))))

  SvarSlet
 5. Ihh, nogle lækre sager. Er vild med kasserne, Fede FARVER! :O)

  SvarSlet
 6. Jeg synes nu da godt nok, at du har fået købt rigtig meget med dig hjem! Super fine ting-mon det var loppepriser?
  De små stager med hjerter er da fine til jul?- og evt. fødselsdage:-)

  SvarSlet
 7. Hold nu op nogle lækre ting du har fået købt!
  Håber du også fik solgt en masse, så du tjente pengene ind igen ;)

  SvarSlet
 8. Lækre køb - utrolig at du kunne spotte det samtidig med selv at have en stand! :o)

  SvarSlet
 9. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 10. Sikke nogle utrolig dejlige fund! Jeg skulle da vidst også have kigget forbi:)

  SvarSlet
 11. Øv, man bliver da helt misundelig :) Spejlet er virkelig fint.

  SvarSlet
 12. Tak for alle de søde kommentarer allesammen, ja spejlet det er jeg også rigtig glad for og kasserne selvfølgelig, men jeg er også vild med frotte grydelapperne syntes de er så fine. Næsten alle tingene købte jeg inden vi selv pakkede ud, derefter var der ikke rigtig tid til at gå rundt og kigge. Vi havde jo stand ved siden af Gitte så jeg stod jo og blev lidt fristet, så engang imellem smuttede jeg lige over og hentede noget der. ja det med priserne er jo også afgørende for om det er et godt fund elle.. men jeg definerer det lidt op, det jeg har ledt efter længe, er jeg villig til at betale lidt mere for. Det er fx kasserne, dem havde jeg bestemt at hvis de kom i den rigtige størrelse og var pæne, ja så ville jeg godt betale lidt for dem, jeg gav 100 kr stykket.
  Tallerkenerne kostede 10 kr og den ene 5 kr det var en rigtig god pris syntes jeg :)
  grydelapperne, hjerte lysestagerne, de stofstykker jeg købte selv kostede vidst 10 kr stykket. Spejlet gav jeg 50 Kr, så noget var billig, og noget betaltejeg lidt mere for, men jeg syntes faktisk jeg fandt det hele til en god pris.
  Min egen indtjening var helt ok syntes jeg, taget i betrakting af hvad jeg havde med for at sælge. Jeg håbede på at tjene 500 kr men tjente godt 3 gange så meget. Jeg havde kun taget ganske få mærker med, og jeg havde taget alt det med jeg ikke gad have besværet med at sælge i den blå avis.

  SvarSlet
 13. Skøn skøn høst der, jeg har også et stykke af bambistoffet og elsker det!

  SvarSlet
 14. Hej Jeannett!

  Jeg vil også lige sige TAK for en super hyggelig dag i Viborg og for god "naboskab".
  Kasserne passer jo perfekt hjemme hos dig og det ser virkelig fint ud.
  Jesper og jeg havde også et rigtig godt salg, så selv om vi frøs r.... ud af bukserne, var det det hele værd.

  Kram fra Gitte

  SvarSlet
 15. Ligesom indenrigsminister er disse stykker meget god. Jeg har set nogle interessante på dette websted. Jeg håber, at du også kan nyde det.
  http://www.brabbu.com/upholstery/nanook.html

  SvarSlet
 16. Apropos koral-kassen bliver for tung, så tjek et af mine indlæg her:

  http://pigeriprovinsen.blogspot.dk/2012/07/trkasse.html

  SvarSlet
 17. Så skønne sager...:) Er meget misundelig på spejlet..!!!
  Rigtig hyggeligt at komme forbi dig og din farligt fristende nabo..;)

  SvarSlet
 18. Wauw, for nogle kup!
  Er også selv på udkig efter nogle fine kasser (tøhø) og er ligesom dig villig til at betale omkring de 100 for nogle som er i pæn stand. Er vild med de blå farver du har fundet dem i :)

  SvarSlet
 19. Fantastiske kasser ;) Dem kan jeg godt forstå du tog med dig hjem!

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...