lørdag den 15. september 2012

Tvivl


Jeg skal have en ny telefon og jeg er så meget i tvivl, for hvad er det egentlig jeg vil have, og hvad har jeg brug for.

Skal jeg gå efter lækkerhed, lækker design, der føles som kram når man har den i hånden og et styresystem jeg er kendt med, nemmelig den nye iphone 5

Eller skal jeg gå efter bedre kamera, jeg kunne jo måske godt blive bidt af det der Instagram ;) Stor skærm til at læse blogs på ;) en telefon der på mange måder ser bedre ud og mere velegnet til mine behov, men med et styresystem jeg ikke kender og som for en IT dummie som mig, ser vildt indviklet ud. nemmelig Samsung Galaxy s 3

Tænke Tænke Tænke Tænke Tænke...

16 kommentarer:

 1. Tja... jeg ville vælge Iphone 5. Den er super lækker, har et let og overskueligt styresystem, et godt kamera og den nye får jo en større skærm. Men jeg er også farvet af, at min søn arbejder i Humac og vi er alle i familien vilde med Apple produkter. Jeg håber at du træffer det rigtige valg. Held og lykke...

  Kh Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må sige jeg er også rigtig fristet, gik faktisk ind i butikken for at blive skrevet op, men da jeg så stod med dem i hånden, syntes jeg pludselig jeg fik meget mere for pengene ved en Samsung, og den egnede sig mere til det jeg ville bruge den til.

   Slet
 2. Jeg elsker selv min iPhone, men de kloge hoveder siger vist, at Samsung er langt bedre på mange punkter.

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg er også vild med designet, men syntes også at jeg fik indtrykket af at den ikke helt kunne følge med Samsung på mange punkter.

   Slet
 3. Er det den nye 5'er du viser her på billedet??? Jeg har slet ikke fået set den rigtigt endnu...

  men jeg ville klart vælge den..... hvad koster den egentlig???

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er det, pris er ikke helt offentliggjort endnu, men tæt på 6000 vil jeg tro. Den er fin fin, det er helt sikke, men jeg blev altså rigtig fristet af den store skærm og det bedre kamera som Samsung har. Jeg Syntes godtnok det er svært, for jeg er som dig vild med design, men give 2000 ekstra for en på mange måder en dårligere telefon ved jeg ikke rigtig om jeg er til.

   Slet
 4. Vi sværger til Samsung Galaxy-serien herhjemme...

  Delvis fordi min mand nægter at betale flere tusind ekstra for design... ;0)

  Der er et par features jeg godt kunne mangle på min Samsung Galaxy s2 - som at skriftstørrelsen automatisk indstilles til skærmen når man læser hjemmesider, og en intelligent ordbog når man skriver beskeder...
  Men ellers synes jeg den er helt perfekt, og meget meget let at have med at gøre... Og kameraet er godt. Alle billeder på min blog er taget med min telefon, og det er ret sjældent jeg tager mig tid til at redigere dem - Så kan du jo tjekke kvaliteten af dem ud.

  Eftersom jeg ikke har prøvet s3'eren endnu ved jeg ikke om det to ting jeg mangler ved s2'eren er ordnet endnu...

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for den kommentar, for det vil også være meget vigtige ting for mig, og det er helt sikke noget, jeg skal have undersøgt om 3eren er blevet opdateret med. Specielt ordbog er vigtig for mig, jeg staver som vinden blæser, jeg tjekker lige dine billeder.

   Slet
 5. Jeg er utrolig glad for min Iphone 4s, og tror aldrig jeg gåe væk fra Iphone.. men jeg har hørt meget om, at 5'eren ikke vil sælge ret godt, fordi den ikke er så meget anderledes end 4'eren..

  SvarSlet
 6. Det er nok smag og behag.
  Jeg har en Lg Prada, som jeg er meget glad for.
  Gemalen i huset har samsung,
  han har lige skiftet Galaxy 2 eller 2s, (ved ikke, hvad den hedder)
  ud med den nye 3er. Og den er han super glad for.
  Vi har aldrig købt Iphone her i huset,
  da vi synes deres kamera har været langt efter de andre mærker.
  Held og lykke med at vælge.
  God dag til dig fra mig

  SvarSlet
 7. Jeg sværger til Iphone, har en 4S nu. Har haft en Samsung S2, men Android er ikke sagen, og Apps'ne til Android er noget skidt.

  SvarSlet
 8. Da jeg i sin tid valgte ny mobil stod valget også mellem iPhone og Samsung, og jeg valgte Samsung - det har jeg aldrig fortrudt.

  Jeg er i øvrigt slet slet ikke enige i at app'sne til Android er noget skidt - tværtimod.

  Den er altså super nem at finde rundt og jeg fandt hurtigt ud af det. Jeg valgte den simpelthen ud fra at den var "Bedst i test" og pga. af den store skærm.

  Held og lykke med beslutningen :)

  SvarSlet
 9. Jeg har selv Iphone og den er mit kæreste eje så ville klart vælge Iphone igen hvis jeg skulle skifte, kmaeraet er rigtig godt og tlf er ikke større end den godt kan være i en lomme...nu synes jeg også at tlf skal være i tlf størrelse og ikke en minitablet som kræver man altid har en taske.
  Apple vs Samsung er en smagssag...men de kolleger jeg har der har valgt at spare og har købt android i stedet for IOS har fortrudt....

  SvarSlet
 10. Jeg kender absolut ikke forskellen på de to produkter, men jeg er super glad for mine appels produkter. De synkroniserer alt,så kalender, noter,billeder og så videre både er på Tlf, iPad og Mac.

  Det vil jegciterer undvære for noget i verden.

  SvarSlet
 11. Samsung er carsten ihvertfald rigtigt glad for og har hørt at iphone har meget dårlig dækning her i området? :)

  SvarSlet
 12. Jeg elsker min IPhone 4 og bruger den mange timer hver dag.. Jeg bruger faktisk aldrig min computer mere.. Jeg ved ikke om den nye 5' er er så meget bedre!!! Men jeg syntes det er rigtig mange penge, hvis den kommer til at koste 6000,-!!!
  Min søster har den nye Galaxy 3 og hun er super glad for den, især siger hun at den tager rigtig gode billeder. Hun er dog lidt træt af, at den er så stor og svær at skrive SMS på...!!!!

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...