onsdag den 5. september 2012

Aften cykeltur og en skøn taske


Her til aften, mens manden lavede aftensmad, gik æblepigen og jeg en lille tur, eller rettere jeg gik og æblepigen cyklede på sin løbecykel. Når man bor på landet er en løbecykel genial, udover at de styrker balancen bedre på en løbe cykel frem for en alm. cykel med støttejul, så er den også meget mere anvendelig, vi kan simpelthen cykle over alt på den. Den æblepigen har nu står til en udskiftning, den er ved at være for lille, men jeg er ikke i tvivl om at næste cykel også bliver en løbecykel, vi er bare så glad for den.
Cykel kurven bliver flittigt brugt når vi er ude, mange ting bliver samlet op og gemt i kurven. Den bliver brugt som frugt kurv når vi plukker frugt, og til at have drikke dunk og bamse i når vi er på tur, den er genial og meget uundværlig.

Til sidst vil jeg lige vise min fine taske, som kom med posten den anden dag, det er Junette der har lavet den og jeg syntes den er så fin, perfekt størrelse og super praktisk med fint gul ternet voksdug indeni. Egentlig har jeg selv mønstret og har også lige syet en mindre en selv, men den her havde en perfekt størrelse, praktiske håndtag og var lavet i super fint retrostof. Ja og så må man bare indse at man ikke kan lave alting selv, og det nogengange faktisk er sjovt at have noget andre har syet, for uanset om vi syr efter samme mønster, så har vi alle vores egen stil som skinder igennem, og gør tingene personlige.

6 kommentarer:

 1. Hvor ser det hyggeligt ud med sådan en skøn aftenstur og sikke en skøn lille æblepige ;D

  SvarSlet
 2. Hyggeligt med sådan en tur:-) Her har vi også været super glade for løbecyklen, og så har den altså den gevinst at du får nemmere ved at lærer at køre på en cykel uden støttehjul. Tobias pillede selv hans støttehjul af og 5 min efter cyklede han uden nogen form for hjælp, og jeg er slet ikke i tvivl om, at det da er fordi han har brugt løbecyklen så meget:-)

  SvarSlet
 3. Hvor er den trøje lækker... hvor er den fra? Kunne du evt fotografere og sende mig et lille billede... har lyst at strikke sådan en...

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg er også helt ekset med den trøje, den er bare så fin ......og nysgerrig -hvor er den mon fra?

   Slet
  2. De damer :) jeg kan godt forstå at i er vild med trøjen, jeg er også virkelig glad for mit køb. Den er købt i Elle Belle og den er fra Mads Nørgaard. Ellen du får lige et billed ved lejlighed.

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...