fredag den 21. september 2012

Fint lys fra Island og lidt tapet.

I dag gav jeg mig selv lidt selv forkælelse, jeg har solgt min fine pusletaske fra Storksak, og da det var en gave fra min mor, ville jeg gerne have en fin ting for pengene. Jeg er jo som så mange andre vild med keramik og porcelæn, og jeg syntes Finnsdottir laver nogle rigtig spændende ting. Jeg er vild med det skæve udtryk mikset med de kantet former, og så har alle tingene sjove navne, som leder tankerne ind i en fantasi verden. Thora Finnsdottir er keramiker og designer og har gået på Dansk design skole i København, hun er inspireret af hjemlandets enorme kontraster og mødet mellem natur og civilisation, mellem gammel og nydt. Hun finder ofte hendes inspiration på loppemarkeder og det er vigtig for hende at tingene både er funktionelle og har en fortællende effekt.

Jeg har købt de to fine stager, Alba five, og Samsurium towertop hos Lime din bolig, de har lige fået fyldt rigtig mange fine ting fra Finnsdottir på hylderne, og det var så skønt at kunne stå og kigge på det i live i butikken. Når man bor på landet bliver man rigtig glad for internet, men det er altså lidt federe at stå med tingene fysisk i hånden, flytte rundt, sætte sammen, mærke, og se farverne live. 
Til jer der ikke lige har en Fysisk butik i nærheden der forhandler Finnsdottir, men som er blevet lige så glad for net handel som mig, kig forbi Lime din bolig på nettet, de har virkelig mange fine ting, Finnsdottier er desvære ikke kommet på netbutikken endnu, men jeg er helt sikke på der ikke går særlig længe før det er på. 

Som i kan se har jeg også leget lidt med tapet, det har givet lidt farve til hylderne, jeg ved ikke om kasserne skal pyntes lidt med en knopen, det går jeg lige og overvejer. En lille men meget træt bambi er også flyttet ind, den fandt jeg på vej hjem, lige i rundkørslen som jeg plejer. 

6 kommentarer:

 1. Jeg likte riktig god den fine, blå lysestaken. Veldig hyggelig rom du har tatt bilde av :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, rummet er et hjørne i stuen, et hjørne der er indrettet til leg, og lidt til læsning

   Slet
 2. Hvor er de smukke, dine nye stager! Synes generelt dit hjørne der er så hyggeligt. Er vild med at der er så mange forskellige udtryk, det giver det virkelig personlighed:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, ja mange vil måske syntes det er rodet med alt for mange ting, men for mig er det hygge :) Jeg har rigtig mange minder gemt i de ting der står og hænger der, så det er et hjørne der betyder meget i vores hjem.

   Slet
 3. Nææ så fine stager du har fået, dem kan jeg godt forstå du er glad for.... Og hvor er det pænt med brevordnerne.... er det ikke vildt så meget det faktisk lige gir til omgivelserne.... er også så glad for mine :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og jeg beklager altså at jeg helt glemte at skrive, at jeg blev veldig inspireret inde hos dig, meget uhøflig af mig. Jeg syntes jeg har fået nogle fine ting ud af det tapet du har sendt mig, nu får vi se om jeg får lavet flere æsker, jeg har ihvertfald tapetet til at stå fremme i spisestuen lige for tiden.

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...