fredag den 8. maj 2015

Fredags hygge i haven

Når mor og far er i haven
I eftermiddags var vi som så mange gange før alle tre i haven, Filippa tullede rundt og havde sine egne lege mens vi tog kampen op mod ukrudtet.
Efter lidt tid begyndte hun at hænge lidt på os, det var vidst en af de dage hvor det var svært at finde på, måske var hun også træt efter en lang og begivenhedsrig uge. Det blev i hverfald  meget tydelig at hun ikke syntes vi så hende nok, og det med lige at få luget inden i morgen, hvor det måske vil regne, nok ikke kunne lade sig gøre.
Jeg var lige ved at stille redskaberne på plads, da hun pludselig fik en ide "mor skal vi ikke reste skumfiduser"  ?? jo selvfølgelig skal vi da det...

Så mens Leif fandt aftensmads rester fra i går frem, hoppede vi i bilen og kørte ned til købmanden. Der blev købt kiks, skumfiduser og pålægschokolade og så var fredags hyggen redet.

Man bliver trænet ret godt i at være omstillings parart, når man har en på 5 år i huset, men det bliver nogen gange meget mere hyggeligt når ideerne bare opstår, specielt hvis man forstår at gribe dem.

6 kommentarer:

 1. At gribe dem er det vigtigste, før ukrudtet :-). Tiden løber så hurtigt og lige pludselig gider de ikke at lave noget med os mere, ihvertfald en lang periode, så nyd det i fulde drag :-), kh Margit

  SvarSlet
  Svar
  1. ja tak for påmindelsen, det er svært at forestile sig når hun ikke er ældre, og så glemmer jeg det nogen gange. Men inders inde ved jeg det jo godt og prøver virkelig også at nyde hvert minut, hun spreder så meget energi og glæde lige nu.

   Slet
 2. Hvor ser hun og Malou skønne ud sammen og alligevel lidt hver for sig. God weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er tydelig at Malou håber der falder en kiks af, og det gjorde der heldigvis også, hun er så god til at dele. Har du foresten bemærket hår længden..

   Slet
 3. Hej Jeannett.
  Skønne billeder af Filippa. Hun er da vist lige blevet klippet.
  Ja ukrudtet løber ingen steder.
  Men øjeblikket med barnet kommer ikke igen så nyd den endelig.

  Hilsen Bente.

  SvarSlet
 4. Ofte er de spontane ideer de dejligste - ser ihvertfald hyggeligt ud!

  Mange hilsner
  Stella

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...