lørdag den 11. juli 2015

En stille dag i haven og nye forelskelser


Åhh hvor har det været skønt at gå rundt i haven i dag, ingen blæst, ingen larm, ingen stauder der er ved at blive rykket op af jorden, eller roser der bliver kastet rundt i luften. Ferien er lige startet og jeg har haft den bedste start på ferien, en hel dag i haven, lige nu hvor rosen festen er på sit højeste, dejlig temperatur og ingen vind, så bliver det vidst ikke meget bedre. Jo måske lige lidt, for i morgen tager jeg på have besøg hos Tante Grøn, ihh hvor jeg glæder mig.

Jeg har taget lidt billeder i løbet af min dag i haven, og hvis jeg skal være helt ærlig så har jeg faktisk ikke været særlig flittig i dag. Jeg har det meste af dagen gået rundt i en salig rus af lykke, hver gang jeg har duftet til en af mine nye roser, I can't help it - I am in love....

En af mine nye roser, den er købt for at skulle være Rhapsody in Blue, jeg er lidt i tvivl om jeg har fået den rigtige, for jeg syntes slet ikke den ligner.

Burgundy Ice også en ny rose, jeg er ikke helt forelsket endnu, men nu må vi se hvad det kan udvikler sig til.

Ghislaine de Feligonde også en ny rose, og her er var det kærlighed ved første møde, den er så skøn.


Golden Celebration endnu en ny rose som total har fejet benene væk under mig, den er så fin. Jeg kan slet ikke få nok af de gule, orange, fersken farvet roser, jeg må have flere...

Til sidst lidt billeder fra køkkenhaven, nu går det endelig stærkt, jeg kan næsten se hvordan det gror, der er endelig agurker og røde tomater i drivhuset også.
Det er nok det sted i haven jeg elsker mest at opholde mig, her er næsten altid læ og dejlig varmt når solen skinder, og så er der bare et eller andet over at forvandle bar jord til en frodig oase over få måneder.

8 kommentarer:

 1. Det ser ud til at have været en dejlig dag i haven. Jeg giver dig ret. Din Rapshody burde se mere blå ud, selv om billeder godt kan have svært ved at fange farven. GhislanDe er nemlig så fin. Den har jeg selv og den er ret trofast når først den får fat. UK for en fin haverundtur.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det kan jo være svært for dig at se det på billedet, men jeg syntes ikke billedet/farven snyder den er slet ikke så blå som Claus Dalby beskriver på sin blog desværre, måske mere over i agenta farvet, tror vidst den skal flyttes.

   Slet
 2. Det ser ud til at have været en dejlig dag i haven. Jeg giver dig ret. Din Rapshody burde se mere blå ud, selv om billeder godt kan have svært ved at fange farven. GhislanDe er nemlig så fin. Den har jeg selv og den er ret trofast når først den får fat. UK for en fin haverundtur.

  SvarSlet
 3. Skønne billeder og en dejlig stemning i din smukke have :-)
  Det er lidt en Søren Ryge have, det havde jeg også før jeg blev syg.
  Nyd tiden og duftene og alt det spiselige fra haven :-)
  Min datter Maria fra "En verden af kunst" har også lagt et indlæg op med lidt fra hendes have, det er altid smukt med naturens gang.
  Nyd det hos Tante Grøn :-)

  SvarSlet
 4. Hi jeg er også vokset op med Søren Ryge så mon ikke han har inspireret mig noget.
  Smukke billeder din "meget smukke datter" har lagt ud på bloggen.

  SvarSlet
 5. Åh, hvor ser der skønt ud! Vi går og drømmer om at flytte på landet og få en have som jeres :-)

  SvarSlet
 6. Mmm kan godt forstå du er lidt småforelsket ;0)

  SvarSlet
 7. Hej Jeannett.Hvor ser der dejligt ud hos jer...................er stadig vild med din skønne køkkenhave.
  Og skønne roser du viser.Fortsat rigtig god ferie knus Jette

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...