søndag den 12. juli 2015

På have besøg hos Tante Grøn, og trækningen af min give away

Havebesøg 
I dag har jeg været på besøg i Tante Grøn og Syren prinsens have,  og sikke en oplevelse, aldrig har jeg set så skøn en have, der 100 procent rammer min smag.  Jeg har taget en masse billeder, som jeg glæder mig til at dele dem med jer, jeg skal bare lige have dem redigeret.

Give away
Men nu til noget lidt andet, nemlig trækningen af min give away. den heldige vinder af den fine kurv fra ISIS er ta-da.... Lisbeth, stor tillykke.
Lisbeth har bloggen Høneballehaven hvor hun bestemt ikke er fedtet med billeder fra hendes skønne have på Samsø. Hvis du sender mig en mail Lisbeth med din adresse, så sørger jeg for at kurven bliver sendt videre til dig.


11 kommentarer:

 1. Tillykke til Lisbeth :) ....og måske man skulle ud at se om man kunne finde sig et par gamle staldvinduer....?! Det ser fantastisk ud, og jeg har da tilfældigvis lige nøjagtig sådan en bar væg hihi ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ser så fint ud, jeg har også nogle stykker til at stå, og nu har jeg da fået ideer, jeg mangler bare lige sådan en fin grå væg.

   Slet
 2. Ja men dog - tak for det. Sjovt nok tænkte jeg, da jeg svarede på mailen, at det kan være jeg vinder den, men jeg siger som alle andre, jeg plejer ikke at vinde noget. Det gjorde jeg denne gang, herligt og tak.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg blev faktisk også helt paf over at det blev en af mine faste læser, det plejer det ikke at være. Jeg lagde også af den grund træknings nummeret ud, det har jeg faktisk aldrig gjort, ville bare have at folk var sikre på at jeg ikke snød.

   Slet
 3. Hej Jeannett.Jeg glæder mig til at se alle dine billeder fra Tante Grøns skønne have.
  Var der jo selv sidste år.
  Og tillykke til Lisbeth med din Give Away.
  God aften knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal lægge dem ud så snart jeg har net på min computer, men sidder lige nu på Langeland og har ikke særlig god natforbindelse, ser lige om jeg ikke finder ud af noget.

   Slet
 4. Glæder os til at se billeder fra Tante Grøn, har skrevet sammen med hende på et tidspunkt.
  Aften hilsner fra Maria & Tina
  "En verden af kunst"

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan godt glæde dig det er virkelig en smuk have.

   Slet
 5. Glæder mig til at se dem, ville gerne have besøgt dem på denne årstid og se roserne og alt det andet, men var desværre forhindret. Så kom med dem ;-), kan ikke vente :-), kh Margit

  SvarSlet
 6. Hi de kommer lige straks jeg har en stille alene hygge stund, her fra camping pladsen på Langeland.

  SvarSlet
 7. Ja, er Tante Grøn og hendes Syrenprins' have ikke bare drømmedejlig! Jeg er begejstret for både haven og dens beboere. Glæder mig til at se flere billeder derfra.

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...