søndag den 7. oktober 2012

Weekend


Jeg har shoppet lidt i Lime din bolig, de har nemmelig 20 procent på alt i butikken og på netbutikken hele weekend, du kan lige nå det.

En meget stille og rolig weekend, vi havde egentlig aftalt at vi ville tage en søndags tur til Jesperhus, det er en lokal blomster/lege park, men de havde desvære lukket. Istedet blev det til en tur til Randers regnskov, men det er jo også altid en succes. Ellers er weekenden gået med nogle besøg og en lidt hjemme hygge, vi har fået ordnet nogle hænge projekter, hygget og vi satser på at alt sygdom er udryddet og vi er klar til en ny uge med opladet batterier.


9 kommentarer:

 1. Dejlig weekend!
  Jeg kan ikke se noget med 20% i netbutikken:(
  Fine sager du har fået!

  SvarSlet
  Svar
  1. Du skal gå ind på FB og finde dem der, der har de en rabarkode som du skal bruge. og god weekend til dig

   Slet
 2. Sikke fint spejlet er blevet uden de gamle klistermærker;) hilsen Marlene
  PS skal lige være sikker....du har ikke sendt noget til mig endnu, vel....for i givet fald er det måske taget på rundtur med PostDanmark;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Faktisk er det ikke det spejl, men den fra dig er også blevet super fin uden klistermærker nu :) Jeg er lidt flov over at indrømme det, men pakken bliver altså først sendt i morgen, vi har været ramt af sygdom herhjemme og det har været svært at komme på posthuset. Jeg beklager men der er meget snart en rigtig fin pakke på vej til dig.

   Slet
  2. Det er bare super alletiders.

   Slet
 3. Ej øv... jeg var ellers inde og bruge en del penge i torsdags - det fortalte de jo ikke noget om... Nå men som trøst har jeg på fornemmelsen at manden min har købt fødselsdagsgave til mig i lørdags - så må han jo ha sparet nogle penge:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var da lidt ærgerlig, men så må vi håbe at manden har købt en stor fin gave når han nu har sparet lidt penge ;) Tak for kommentar, det var hyggelig lige at høre fra dig :)

   Slet
 4. Hjemmehygge weekender er også skønne :-) og tusind tak for dukkerne, i dagen kom de med posten, og hvor er de bare søde, glæder mig til at gi dem til min datter når jeg kommer hjem :-) (og undskyld alle mine skriverier, men vores postomdeling har drillet lidt)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var dejlig at høre, at pakken var kommet frem og du kan lide dukkerne. Ingen undskyldning for skriveri, jeg kunne jo selv lige have skrevet at jeg har været syg og havde problemer med at komme på posthuset, så det er mig der beklager.

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...