søndag den 28. oktober 2012

an apple a day

Det gamle ordsprog an apple a day... er ikke noget problem at leve op til for en lille pige, der vokser op lige midt i en æble plantage. Men nu har æblepigen (som vi jo kalder hende bla. fordi hun bor her blandt alle æbletræerne, og fordi hun er opkaldt efter en af vores yndlings æbler nemmelig Filippa æblet) fået endnu et æble. Et stort dejlig rødt sparebøsse æble, som jeg fandt i går på stumpmarked, den er fra Sydjyllands sparekasse, og den indgår nu i æblepigens fine samling af sparebøsser. Ok jeg indrømmer det, det er måske lidt mere mig end det er æblepigen der samler på dem, jeg syntes de er så fantastisk fine, nogle af dem har jeg selv haft, eller jeg kan huske fætre og kusiner eller venner har haft dem, det er nu lidt sjovt.
Heldigvis syntes æblepigen også de er skønne og hun syntes de er sjove at lege med, det får hun også lov til, for jeg kunne ikke finde på at sætte noget ind på hendes værelse som hun ikke måtte pille ved og lege med. Derfor er pingo faktisk også nr. 2 vi har haft, æblepigen har en svaghed for pingviner, og Pingo var med næsten alle steder en overgang, og hun sov med den om natten også, det kunne den altså ikke holde til, den blev vidst tabt lidt for mange gange.


Jeg syntes der blev lidt for trængt på hylden blandt alle de andre sparbøsse, så nu har jeg stillet æblet på hedes gammel skolebord, så kan den lige stå der og pynte, til hun selv finder et MEGET bedre sted...


6 kommentarer:

 1. Fedt!! Hvor er det fint! Du har det vist lige som mig - kan ikke helt få sparebøsser nok :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Præsis de er så fine de gamle sparebøsser

   Slet
 2. Åh hun bor så fint i det værelse - fyldt med mange skønne detaljer!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Det er jo dejlig taknemmelig med pigeværelser :)

   Slet
 3. Sikke fint hun bor, hende æblepigen :)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...