torsdag den 18. oktober 2012

Mini efterårsferie med græskar og kreahyggeÆblepigen havde fået lov til at komme med på arbejde i dag, så dagen startede med lidt morgenhygge i mors børnehave. Jeg skulle egentlig arbejde 4 timer i dag, men de blev hurtig kortet ned til 2 timer, da en del af mine børn alligevel havde fået ferie. vi tog en lille tur ind til byen, gik lidt rundt og kiggede, til æblepigen købte vi nye hjemmesko i Elle Belle, en læbepromade og en ny neglelak, i ved, de der ting man bare ikke kan undvære når man er 3 år ;)
Eftermiddagen er gået med lidt krea hygge og udhule græskar, ja ja i er måske ved at være trætte af at se på nuttede poder der fedter med græskarkerner, men jeg skal altså lige have gemt mine egne minder fra en hyggelig dag også.
Resten af eftermiddagen har æblepigen, lavet 3 perleplader, tegnet mindst 20 tegninger, bygget hule, lavet en hest med alle mine tæpper i stuen, lavet en stof spøgelse, givet koncert, og vasket gulvet på badeværelset i håndsæbe, den middagssøvn blev vidst for lang !!!
Jeg selv har hæklet lidt på en flagranke og lavet en enkel stjerne ophæng, ellers bare prøvet at holde nogellunde orden i huser og pleje min meget syge mand. Han er nemmelig blevet ramt af en meget sjælden hold i nakken, så smertefuld at det heldigvis kun er meget få der bliver ramt af det om året, tror vidst også kun det rammer mænd !! ;-)

Helt uventet kom der sørme også en fridag i morgen, så det endte alligevel med at vi også fik lidt efterårsferie herhjemme, så dejlig. Jeg tror det skal fejres med æblepigens første tur i biograf i morgen...

9 kommentarer:

 1. Hvor er hun altså en yndig lille pige <3 Håber I får en god tur i biografen :o)

  SvarSlet
 2. Ser hyggelig ut :) Vi har to gresskar som vi har fått av min manns bestemor. Hun har dyrket dem selv. De skal vi hule ut til Halloween :)

  SvarSlet
 3. Det lyder som en hyggelig dag :)
  Håber i får en god tur i biografen, hun vil helt sikkert elske det!

  SvarSlet
 4. Hvor ser det hyggeligt ud, skønt med en fridag til råhygge. Super fint græskar i fik lavet i fællesskab.

  Hvor er den hængende lysestage i vinduet fra, den er intet mindre end fantastisk ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak den er fra Kähler, men den blev hurtig udsolgt sidste år, håber de laver flere her til jul i år.

   Slet
  2. Tusing tak for svar, har først set det nu. Den er fantastisk, det ville være fedt hvis de lavede dem igen i år. Har købt nogle i Rema1000, men de er bare slet ikke så fede som den her :O)

   Slet
 5. Det ser hyggeligt ud!
  og god bedring med manden, herhjemme er han ramt af den meget farlige, ja nærmest dødelige mandeinfluenza. Den der slags der kun rammer mænd ;)

  SvarSlet
 6. Det ser ud til, at I har haft en rigtig dejlig dag. Hvor er det bare dejligt at se, at du laver så meget keativt sammen med din datter, hehe man er vel ikke pædagog for igenting. Rigtig god weekend.

  SvarSlet
 7. Dejlige efterårsbilleder, det ser altid ud til i er så gode til lave en masse hyggelige ting med jeres datter :-) Skønt!

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...