lørdag den 13. oktober 2012

Der kan stadig findes lidt til buketterne i haven
Jeg nyder at jeg stadig kan plukke buketter i haven, godtnok er det snart ved at være slut, nattefrosten truer med at ødelægge de sidste blomster, men jeg nyder dem der stadig er tilbage. Jeg har rækker i køkkenhaven med fine hvide gladiolus og sammen med de lyserøde geoginer, syntes jeg det bliver en sart og fin buket.
Den anden buket er mere efterårs præget, her har jeg plukket efterårs grene og hyben ind og sammensat med gerbra fra den lokale købmand, den slags buketter kan jeg nok fortsætte med at lave et stykke tid endnu, håber jeg.
Jeg har virkelig nyt alle de buketter jeg har plukket gennem sommeren, syntes det er lidt trist at jeg skal undvære dem nu, men jeg glæder mig til alle de små forårsløg, når de igen en gang spirer frem, og det minder mig om at jeg har noget arbejde der venter, noget med en masse løg som skal i jorden ;)

7 kommentarer:

 1. Så smukke - i morgen skal jeg på rov i naboens have (jeg har fået lov)...
  : )

  SvarSlet
 2. De der efterårsfarver som du fik tryllet frem, sammen med de røde blomster. Hold da op hvor er det smukt!

  Jeg har selv 1 enkelt blomst ude i min lille have, er ikke så god til det med haver endnu (er nemlig født og opvokset i Grønland, og den slags er vi jo ikke så vant til).
  Jeg har denne sommer prøvet at vedligeholde plænen og holde den fri for ukrudt, men det ikke rigtigt, så jeg håber at jeg klarer den til næste sommer :D

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare nogle fine buketter :)
  Jeg glæder mig til vi får anlagt vores have til foråret og jeg kan få tilføjet en masse blomster derude :)

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare smukke buketter - især den i de sarte farver er jeg helt vild med. Jeg glæder mig sådan, til foråret og sommeren kommer, da jeg nu får mulighed for også at kunne så og derefter plukke. Der er nu ikke noget som blomster fra sin egen have! :-)

  God efterårsferie til dig og dine kære.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 5. virkelig fine buketter Jeanett, især den flotte efterårsbuket er jeg vild med.

  Jeg har også her til morgen plukket en fin lille bitte buket, det er kun til de små vaser min have kan præstere, men jeg elsker dem.... Der er noget helt særligt ved at plukke sine egne blomster :-)

  PS: jeg elsker dit orange spejl, har fundet et i gult, men det er altså ikke helt det samme :-) :-)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...