tirsdag den 16. oktober 2012

Iphone sleeve


I går var så dagen hvor jeg modtog min længe ventet Iphone 5, sikke en dejlig pakke at komme hjem til :) Da æblepigen var puttet og jeg endelig havde tid til at pakke den ud og begynde at undersøge og lege med den, var det første jeg gjorde, at måle den og finde forskelligt stof frem til en sleeve.
Skulle den syes i Sødahl stof, lige som den til min Ipad, eller Graziele, eller måske Liberty hmm... Svært valg ;) havde jeg været mand, ja så havde det nok været noget helt andet jeg var startet med, som at finde ud af hvordan telefonen virker måske...
Det blev som i kan se Sødahl stoffet jeg valgte, så nu har jeg et fint sæt der passer sammen, jeg har igen syet det efter denne DIY den samme som jeg brugte da jeg syede sleeve til Ipad, og det bliver helt sikke ikke sidste gang jeg syr efter den, for den er super.
Jer der er på instagram i kunne følge med allerede i går, for endelig kan jeg begynde at dele mine billeder også der. Faktisk har jeg været med i et stykke til, jeg har nemmelig brugt min Ipad, så jeg læser allerede med ved mange af jer, men nu hvor jeg har fået min nye telefon kan jeg endelig selv begynde at dele ud også.
Har du lyst til at følge med, skal du være meget velkommen, jeg hedder avlebavle og jeg glæder mig til at dele en masse hverdags billeder med jer.

9 kommentarer:

 1. Hvor fint at de matcher :) - og der er ikke noget i vejen for at sy flere sleeves så du kan skifte :D

  ...jeg finder dig fluks på Insta :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej vel og jeg skal heltsikker have mindst en jule sleeve ;)

   Slet
 2. Fin måde at slagte en Sødahl klassiker på. Har du sendt en surprice-overraskelsepakke til mig? Hilsen Marlene

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg har en del små stykker Sødahl, de passer lige til det her.
   Jeg har lige sendt, og beklager forsinkelsen, men alle de her pakke jeg pludselig skulle sende på en gang, har virkelig været svært denne gang. Først blev jeg syg og var hjemme næsten en uge, så æblepigen og jeg har kun 2 dage hvor jeg kan nå på posthuset, og hvis det glipper så går der lige en uge mere. Jeg beklager med den er på vej, måske du har den i morgen.

   Slet
  2. Det er bare helt ok....men jeg har været lidt bekymret ved tanken om, at den spændende og magiske pakke fra dit fine univers måske var endt i en hel anden by, hos en helt anden kone, som måske slet ikke brød sig om det, der var inden i. Håber I er friske igen. Hilsen Marlene

   Slet
  3. Tak ja det ville da være en frygtelig tanke ;-) vi er desvære ikke helt friske øv øv, gider ikke det sygdoms ræs mere.

   Slet
  4. Sikke en glad stemning, der spredte sig i efterårsferiekøkkenet, da dit rør ankom med posten i dag. Så fine sager, selvom sønnen ikke gider retro, så var chokoladen da for sej. Tak for bytte...måske kan vi lege sammen igen engang;)

   Slet
 3. super fin. Jeg hedder helenasolskin, hvis du har lyst til at følge mig:-)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...